Datacenterlösningar

Låt tekniken lösa dina problem!

Vi hjälper våra kunder att hitta säkra och enkla lösningar för att hantera företagets data och infrastruktur. Advania vill förenkla arbetet för såväl IT-teknikerna som för ledning och administration. Vi tillhandahåller lösningar som ger hela verksamheten insikt och kontroll över sina respektive ansvarsområden. Det bidrar till ökad tillgänglighet, minskade kostnader och gör att ni som kund kan fokusera på det ni är duktiga på  er kärnverksamhet!

Vad kan vi hjälpa till med?

Vi tror på partnerskap och ett nära samarbete med våra kunder. Relationen med våra kunder är en viktig del i vår framgång och är nyckeln till lyckade gemensamma projekt och leveranser. Våra kunder ger oss år efter år bästa betyg i våra kundundersökningar vilket vi är otroligt stolta över. Aldrig tappa en kund ligger i vårt mantra och det vi lever efter dagligen.  

Under åren har vi samlat på oss en gedigen kunskap och har många specialister inom nätverk, säkerhet, server och lagring. Det ger oss mycket god insyn i vad som är på gång och har möjlighet att påverka våra kunders IT-strategi åt rätt håll redan i ett tidigt skede.

I vår portfölj finner ni produktlösningar, managerade tjänster samt konsulttjänster. Tack vare ett brett erbjudande och djup kompetens kan vi möta er där just ni befinner er.

Flexibelt

Server & Lagring

Server- och lagringsmiljön måste ha förmågan och kapaciteten att möta verksamhetens ökade efterfrågan med bibehållen hög säkerhet och tillgänglighet.
 

Smidigt

Nätverk & Säkerhet

Nätverkets betydelse är viktigare än någonsin och från att ha setts som enbart en basfunktion. Nätverket är kritiskt för alla verksamheter och organisationer och kraven på dess tillgänglighet ökat både gällande prestanda, säkerhet och kapacitet.

Effektivt

Avtalstjänst

Advania avtalstjänst erbjuder effektiv och proaktiv bevakning över de serviceavtal och licenser som finns i er organisation. Vi förmedlar inte bara de supportavtal verksamheten kan tänkas behöva utan erbjuder även en effektiv förvaltning, med hjälp av vår avtalsportal, genom hela avtalsperioden. Detta oavsett tillverkare. Vi värderar våra kunders trygghet och vårt serviceteam ger proaktiva förslag gällande vilken support som passar just ditt företag eller organisation.

Vår serviceanalys är rådgivande för att lättare hitta rätt supportnivå och säkerställer att supporten blir en nyttjad resurs för din verksamhet.

Läs mer om Avtalstjänst här.

Varför Advania?

Vägleder & anpassar efter era affärsmål

Vår styrka sitter i vår flexibilitet, kunskap och erfarenhet av att skapa långsiktiga strategier för våra kunder. Med bred kunskap och specialister inom varje område kan vi bidra med den helhetskompetens som företag idag ofta saknar, så att våra kunder tryggt kan följa marknadens krav utan långa, dyra och struliga it-processer. 

Ni kan själv välja om ni enbart vill ha hjälp med att hitta de bästa lösningarna för er eller flytta över hela it-driften till oss. Om ni vill implementera en produkt eller helt enkelt vill ha det som en tjänst. Efter många år av att hjälpa företag med tillväxt vet vi att goda relationer är det som gjort oss framgångsrika. Vi blir en trygg it-partner som tacklar utmaningarna med erfarna aktörer och affärsorienterade medarbetare.

 

Partnership beyond technology

Goda Relationer och nära samarbeten
Vi tror på partnerskap och ett nära samarbete med våra leverantörer. Därför har vi under åren samlat på oss gedigen kunskap och har många specialister inom nätverk, server och lagring. Det ger oss bättre insyn i vad som är på gång och har möjlighet att påverka våra kunders IT-strategi åt rätt håll redan i ett tidigt skede.

Har du frågor? Kontakta oss!


Fredrik Lindman
Business Area Manager 

+4673 625 75 02

 
 Roger Dorf

Sales Manager  Public

+4676 859 39 09

 

 
Ulrica Broo

Consultant Manager

+4670 524 08 18

 

?i