Datacenter

Betydelsen av affärskritiska system kan inte underskattas 

Tillgänglighet för dessa är avgörande för att din kärnverksamhet ska kunna fungera. Advania är specialiserade på design, implementation och integration av högtillgängliga lösningar för hela infrastrukturen i datacentret. 

I vår portfölj finner ni produktlösningar, managerade tjänster samt konsulttjänster. Tack vare ett brett erbjudande och djup kompetens kan vi möta er där just ni befinner er.

Flexibelt

Server & Lagring

Server- och lagringsmiljön måste ha förmågan och kapaciteten att möta verksamhetens ökade efterfrågan med bibehållen hög säkerhet och tillgänglighet. Servern ska vara flexibel, redundant och kostnadseffektiv samtidigt som den ska vara obegränsad vad gäller möjligheter till tillväxt och utbyggnad under drift. Lagringen ska klara de nya kraven på hantering av företagets information samt vara flexibel i tillväxt och kapacitet.

Vi hjälper er att designa rätt lösning vare sig den står i er datahall eller som en hostad tjänst hos oss.

Användarvänligt

Advania Content Platform

- Objekt- och S3-fillagring som tjänst

Ostrukturerat data och fildata är det som växer snabbast hos de flesta företag idag vilket gör att alla måste söka ett billigare och smartare sätt att lagra data. ACP erbjuder både enkel S3-lagring och intelligent, sökbar och säker lagring i samma tjänst.

Advania erbjuder en objektlagringsplattform som är intelligent och mångsidig. Tjänsten innebär att du som kund får tillgång till en lagringsplattform som gör det möjligt att lagra, skydda, bevara och hantera ostrukturerat innehåll. Det är en flexibel kapacitetstjänst för objektlagring med en enkel hantering av tillväxt så du får en förenkling på er versionshantering och slipper hantera backuper.

Pålitligt

Site Survey nätverk - Wifi 

- Mätning, analys, felsökning och design av befintliga och nya trådlösa nätverk 

I dag använder vi oss mer och mer av trådlösa enheter - smartphones, surfplattor och laptops vilket gör oss beroende av ett pålitligt och snabbt trådlöst nätverk där vi arbetar och rör oss. 

Smidigt

Nätverk & Säkerhet

Nätverken måste förberedas för framtiden: ”Internet of Things”, fler uppkopplade enheter per medarbetare och nya säkerhetskrav. Därför behövs en nätverksarkitektur, som har koll på vem användaren är och vilken information som hon eller han vill och får komma åt. Det kommer att flyta betydligt mer trafik i ditt företags nätverk i framtiden.

Vi på Advania kan, steg för steg, bena ut dina utmaningar och komma med konkreta förslag på hur du kan göra ert nät redo för framtidens krav på tillgång & säkerhet.

Effektivt

Avtalstjänst

Advania avtalstjänst erbjuder effektiv och proaktiv bevakning över de serviceavtal och licenser som finns i er organisation. Vi förmedlar inte bara de supportavtal verksamheten kan tänkas behöva utan erbjuder även en effektiv förvaltning, med hjälp av vår avtalsportal, genom hela avtalsperioden. Detta oavsett tillverkare. Vi värderar våra kunders trygghet och vårt serviceteam ger proaktiva förslag gällande vilken support som passar just ditt företag eller organisation.

Vår serviceanalys är rådgivande för att lättare hitta rätt supportnivå och säkerställer att supporten blir en nyttjad resurs för din verksamhet.

Kundcase

WSP ville ha ett lätthanterligt datalagringssystem

"Våra krav på ett nytt datalagringssystem var att det skulle vara lätt att hantera och enkelt att komma tillbaka till en normal driftsituation, vid en eventuell katastrof." - Gustav Lind, IT-chef WSP

Kundcase

Rätt nät för att digitalisera kommuner

"Undervisningen kräver ständig uppkoppling och nu kan vi styra det på ett effektivt och tryggt sätt." - Jan Pettersson, IT-chef Herrljunga och Vårgårda kommuner

Partnership beyond technology

Våra partners inom Nätverk:

Våra partners inom Server/Lagring:

Våra partners inom Backup:

 

Advania är specialister inom Aruba

"Vi brukar lite ödmjukt säga att vi är trenden, men det hade inte varit möjligt utan samarbete. Tillsammans är vi trenden. Att gå hand i hand med Advania innebär att vi alltid kan hitta den lösning som fungerar bäst för varje slutkund. För att bli en Platinum Partner krävs enorm kunskap, men Advania är speciella på fler sätt än så. De vågar sticka ut och vara lite annorlunda; Advania går inte i andras fotspår och det gillar vi."
– Marcus Bäckrud, Country Manager för Aruba i Sverige.

Kontakta mig


Fredrik Lindman
Business Unit Manager 

+46 73 625 7502

?i