Ett enkelt arbetsliv

Roligare & effektivare arbetsdagar

Mejlfloder, copy-paste och Excel – det är slut med det nu. För vi gör ert digitala arbetsliv till allt ni önskade att det vore – lika smidigt som apparna och tjänsterna ni använder hemma, automatiserat och utan handpåläggning och med förbättringar som görs när ni sover. 

Tillsammans transformerar vi arbetsliv och affärer till något betydligt roligare och mer effektivt än vad det var tidigare – och ni kommer alltid känna att ni har överblick och kontroll!

Vi hjälper till med:

Digitala arbetsflöden

ServiceNow transformerar gamla manuella sätt att arbeta till moderna digitala arbetsflöden så att anställda och kunder snabbt, enkelt och i rätt tid får vad de behöver. 
 

Verktyg för team

Med Atlassian får ni verktyg för team som frigör deras fulla potential. Atlassians verktyg kan användas av alla - från litet startup till globalt företag. 
 

Identitetshantering

Ett av de mest viktiga områdena inom it är hantering av digitala identiteter. Vi fokuserar på enkla och säkra lösningar för att bidra till en snabbare arbetsprocess och skapa en bättre upplevelse för alla involverade

Digital kunskapshantering

Ta er fabrik till nästa nivå

Med en digital tillverkningsplattform kan ni öka er övergripande produktionseffektivitet och skapa en säkrare arbetsmiljö. Genom att digitalisera arbetsflöden kan ni höja anställdas effektivitet och samtidigt minska risken för misstag eftersom alla moment är fördefinierade. Med hjälp av moderna rapport- och analysverktyg blir rapportering till chefen plötsligt enkelt istället för en jobbig arbetsbörda. Höj era medarbetares upplevelse och låt pappersbaserade arbetsflöden bli historia.

 

Automation

Låt datorer göra det tråkiga

Automation handlar om att ta det som är tidskrävande, ineffektivt och tråkigt och låta en dator göra det. Det kan till och med gå så långt att fel och brister, som ni knappt visste fanns, åtgärdas automatiskt.

Eftersom de allra flesta steg och arbetsmoment kan automatiseras söker vi efter detaljer och det som skaver – vårt mål är att ni kan lägga tid och energi på kreativa och roliga arbetsuppgifter i stället.  

Effektivt

Identifiera de största tidstjuvarna

Manuella processer tar tid – när man räknar ihop dem. Vi hjälper er att identifiera de största tidstjuvarna – och göra någonting åt dem med hjälp av rätt teknik och processer.

Om det låter enkelt kan vi berätta att så inte är fallet. Här krävs noggrannhet, metodisk planering och rätt teknik som hjälper just era processer att bli mindre manuella. 

Datadrivet

Ökad chans att ta rätt beslut

Magkänslan är oftast fel. Vi ger er överblick över företagets processer, hur de hänger ihop och var de svaga länkarna finns.

Genom att vi samlar och tillgängliggör informationen på ett och samma ställe så kan ni fatta välgrundade beslut i realtid utan att gissa er fram. Datadrivet beslutsfattande ökar helt enkelt chansen att fatta rätt beslut trots att det är bråttom.  

 

Tryggt samarbete

Hur jobbar vi tillsammans?

Vad passar er?

Välja de sourcinglösningar som passar dig och ditt företag – från leverantörernas moln till vårt datacenter eller er egen serverhall. 

Var lagras er data?

Välj var data lagras – enbart i Sverige, globalt i molnet eller inom EU:s gränser.  

Proaktivitet

Underhåll system och processer som du använder proaktivt – vi kan förvalta, anpassa och utveckla era system. 

Nöjdaste kunderna

Inför marknadens bästa tekniska lösningar på ett sätt som passar er verksamhet. 

Våra kunder är vår passion

Ett nära samarbete med Göteborgs Stad Intraservice

"Vi har verkligen uppskattat att köpa via en partner som inte bara kan systemet utan också har service management som grund. Dessutom är det viktigt att vi känner att både Advania och ServiceNow står på samma sida", säger Matilda Lindström, verksamhetschef.

 

Nyheter & Blogg

Din nästa utmaning

Vill du jobba med det du brinner för? Hos oss är det tydligt att värdet inom it-branschen skapas av människor för människor. Våra kollegors kompetens är den absolut viktigaste tillgången och vi är angelägna om att bibehålla, utveckla och attrahera våra talanger.

Advanias mission är att skapa ett mervärde för våra kunder genom professionalism, kompetens och partnerskap. Våra medarbetare är vårt absolut viktigaste kapital och vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med individer som delar vår värdegrund - att alltid sätta kundens behov främst. 

Kontakta mig

 

Ola Lindgren
Sales Specialist

+46 8 5467 02 11

?i