Identity | Enkelt & säkert

Lätta på trycket för IT-avdelningen

En stor tidstjuv för it-avdelningen idag är hanteringen av digitala identiteter. När en anställd börjar måste de snabbt och enkelt få access till de verktyg de behöver precis på samma sätt som att när någon slutar måste vi försäkra oss om att de inte längre har åtkomst till dessa. Detta resulterar i att viktiga resurser måste lägga tid och kraft på hantera identiteter snarare än att utveckla verksamheten.

Säkerhet är nyckeln till allt

För att kunna använda den senaste tekniken och underlätta resan mot molnet krävs en säker identitetsplattform. Tidigare låg tryggheten i nätverket men idag måste ni kunna arbeta vart ni än är och via den teknologi som passar er bäst. Fler och fler molntjänster börjar implementeras och IT-avdelningen får fullt upp att hantera åtkomster till ett expanderande och allt mer komplext ekosystem av applikationer. 

Med vårt erbjudande kan ni hantera alla användare, grupper och enheter på ett och samma ställe. Det är den mest kompletta identitetslösningen för både era anställda och era kunder, så att de tryggt och säkert kan komma åt det de behöver. Ni kan automatisera on- och offboarding-processen genom att integrera det mot ert HR-system och kan enkelt hantera behörigheten för användarna från ett och samma ställe. Det höjer säkerheten och skapar samtidigt en bra användarupplevelse för användarna.

Alla identiteter - på ett och samma ställe 

Automatiserad on- och offboarding process

 

Lättintegrerat med befintliga system

 

Single sign-on

Hantering av externa identiteter 

Varför Advania?

Vår styrka sitter i vår flexibilitet, kunskap och erfarenhet av att skapa långsiktiga strategier för våra kunder. Med bred kunskap och specialister inom varje område kan vi bidra med den helhetskompetens som företag idag ofta saknar, så att våra kunder tryggt kan följa marknadens krav utan långa, dyra och struliga it-processer.

Efter många år av att hjälpa företag med tillväxt vet vi att goda relationer är det som gjort oss framgångsrika. Vi blir en trygg it-partner som tacklar utmaningarna med erfarna aktörer och affärsorienterade medarbetare.

Vi hjälper er med:

  • Strategi
  • Lösning
  • Implementation
  • Rådgivning
  • Utbildning

-  ni bestämmer hur stort ert behov är och vi finns där med spetskompetens och bredd.

Partnership beyond technology

Okta är en marknadsledande aktör inom Identity and Access Management (IAM). Okta möjliggör en fantastisk användarupplevelse utan att kompromissa på säkerheten.

SailPoint levererar både molnbaserade och on-prem lösningar för Identity Governance and Administration (IGA). Med SailPoint får ni full kontroll på accesser och ostrukturerade data.

Thycotic är en plattform för Privileged Access Management (PAM) i syfte att skydda konton med höga befogenheter såsom administratörer och servicekonton.

Bitglass är en av marknadens främsta Cloud Access Security Broker (CASB) och hjälper er kontrollera användandet av molnapplikationer samt kryptera datan.

Microsoft har flera identitetsverktyg såsom Microsoft Identity Manager och Active Directory. Lösningarna kan användas separat eller i kombination med andra plattformar för att enkelt kunna skapa en anpassad identitetslösning. 

Vill du veta mer om identitetshantering?

Kontakta mig

 

Krister Olsson
Business Area Manager

+46 76 140 04 31

?i