ServiceNow®

ServiceNow-plattformen används av flertalet företag och organisationer av olika storlekar och branschtillhörighet. Den gemensamma nämnaren är att de vill förändra sättet eller aktiviteterna som utgör det vi kallar för arbete utförs på. 

Som både återförsäljare och tjänsteleverantör får du som kund till Advania möjlighet att få råd och guidning till en Service Management-hantering i världsklass.

Implementation

Kom igång snabbt!

När kan ni börja använda systemet? Reducera tiden från uppstartsmöte till Go-Live med ServiceNows implementeringsmetodik (SAIF™) kombinerat med Advanias erfarenheter. Dra nytta av den samlade kunskapen om hur plattformen ska installeras på ett effektivt sätt.

Verksamhetsnytta

Maximera din investering

Vad är dina affärsutmaningar och vad kan du göra åt det? Få stöd för att realisera er digitaliserings-strategi eller inför kontinuerliga förbättringar för en förbättrad kund- och användarupplevelse. 

Underhåll

Få ordning och reda

För att möta kraven och förväntningarna från verksamheten behöver ServiceNow-plattformen underhållas kontinuerligt. Med stöd av administrativa och operativa tjänster skapar du rätt förutsättningar för att hålla ordning och reda över tid.

En plattform

"Single system of Action"

Integrera dina affärsapplikationer med ServiceNow för att skapa ett gemensam plattform för aktivitetshantering. Använd kraften i ServiceNow workflow automatisering för att hantera informationen mellan dina funktioner och processer.


Enkelt

Förbättra användarupplevelsen

Leverera en modern användarupplevelse och systemförståelse genom att se till att dina administratörer och användare vet hur man får ut det mesta av plattformen.

Effektivitet

Hantera driftstörningar snabbt

Driftstörningar påverkar kunder, samarbetspartners och anställda negativt - vilket resulterar i ekonomiska förluster och skador på företagets rykte. Med ett supportavtal i grunden får du hjälp när du behöver den.

 Blogs

Göteborg Stad Intraservices nära samarbete

Vi löser våra  ärenden snabbare idag. Dessutom har vi en bra dokumentation av alla ärenden och vi har färdiga mallar på svar då samma frågor ofta dyker upp flera gånger. 

Matilda Lindström
Verksamhetschef 
Läs mer 

Kontakta mig

Ola Lindgren

Sales Specialist Transformation & Automation

+46 8 5467 02 11

?i