Meraki

Skalbart, pålitligt, säkert.

Visste du att Cisco Meraki hjälper tusentals organisationer med att sänka deras operationella kostnader genom att förenkla IT med hjälp av molnstyrda nätverkslösningar?

Dessa lösningar ser till att ditt nätverk blir:

  •     Enkelt att styra genom en dashboard, inklusive analyser
  •     Skalbart, oavsett hur många enheter eller kontor du styr
  •     Framtidssäker tack vare automatiska firmware-uppdateringar

Meraki Wireless Health

Förbättrar den trådlösa nätverksupplevelsen

Nu är det trådlösa det primära sättet att ansluta till våra nätverk och applikationer, vi litar på det som aldrig tidigare för att fungera sömlöst och leverera bra prestanda. Meraki Wireless Health hjälper IT-team att verifiera att trådlösa användare har tillgång till nätverket som förväntat och att de har en snabb och pålitlig trådlös upplevelse.

Genom att förenkla grundorsaksanalys för alla anslutna trådlösa klienter i en enda instrumentpanel kan IT-team hantera och svara komplexa frågor utan att behöva manuellt gräva igenom hela nätverksstacken.

 

 

Meraki Insight

Meraki Insight hjälper IT-administratörer att optimera slutanvändarupplevelsen, vilket avsevärt minskar tiden som krävs för att isolera nätverks- eller applikationsproblem som ligger utanför LAN och skapa glada och produktiva användare.

Våra kunder är vår passion

Tre avgörande punkter för att
Nowaste Logistics valde Meraki

Lagerlokaler förändras ständigt. Ena dagen är det en tom yta stor som en fotbollsplan, nästa tätt packade hyllor nio meter upp i taket. Truckarna som håller ordning på grejerna står i ständig förbindelse med logistiksystemet som styr var och när gods ska hämtas och lämnas. Systemen måste funka. It-chefen Robert Davstedt hade underskattat driftskostnaderna för detta på tidigare nätverskssystem.

Kontakta mig

Mathias Johansson

Key Account Manager

+46 73 625 7521

Vill du veta mer? Kontakta gärna oss nedan...

?i