Intelligenta lösningar | Öka tillgängligheten | Advania

Låt teknik lösa dina problem

Vi hjälper våra kunder att hitta säkra och enkla lösningar för att hantera företagets data och infrastruktur. Advania vill förenkla arbetet för såväl it-teknikerna som för ledning och administration. Vi tillhandahåller lösningar som ger hela verksamheten insikt och kontroll över sina respektive ansvarsområden. Det bidrar till ökad tillgänglighet, minskar lagringskostnader och gör att ni kan fokusera på det ni är duktiga på - er kärnverksamhet! 

Advanias affärsmodell handlar om att öka tillväxten hos företag på ett hållbart sätt genom långsiktiga och flexibla it-lösningar som enkelt kan anpassas efter marknadens behov och krav.

Översikt & kontroll

Självläkande

Gör ditt datacenter självanalyserande, självläkande och frigör tid för dina anställda genom smarta analysverktyg, du får kontroll och automatisk hjälp inom några minuter. 

 
Enkelt & effektivt

Säker hantering

Med hjälp av hyperkonvergerad infrastruktur hanteras er data säkert och kan enkelt välja vilken data som ska lagras och vilken som är överflödig. 

 
Smart & Säkert

100 % tillgänglighet

Med våra lösningar kan vi erbjuda dig 100 % tillgänglighet för att säkerställa driften, skapa trygghet och låta er fokusera på det som är primärt för er verksamhet. 

Varför Advania?

Vägleder & anpassar efter era affärsmål

Vår styrka sitter i vår flexibilitet, kunskap och erfarenhet av att skapa långsiktiga strategier för våra kunder. Med bred kunskap och specialister inom varje område kan vi bidra med den helhetskompetens som företag idag ofta saknar, så att våra kunder tryggt kan följa marknadens krav utan långa, dyra och struliga it-processer. 

Ni kan själv välja om ni enbart vill ha hjälp med att hitta de bästa lösningarna för er eller flytta över hela it-driften till oss. Om ni vill implementera en produkt eller helt enkelt vill ha det som en tjänst. Efter många år av att hjälpa företag med tillväxt vet vi att goda relationer är det som gjort oss framgångsrika. Vi blir en trygg it-partner som tacklar utmaningarna med erfarna aktörer och affärsorienterade medarbetare.

 

Partnerskap

Goda relationer & nära samarbeten

Vi tror på partnerskap och ett nära samarbete med våra leverantörer. Därför har vi under åren samlat på oss gedigen kunskap och har många specialister inom nätverk, server och lagring. Det ger oss bättre insyn i vad som är på gång och har möjlighet att påverka våra kunders it-strategi åt rätt håll redan i ett tidigt skede.

Under 2019 blev vi utsedda till partner of the year av HPE och det är något vi är mycket stolta över. Vi vill samarbeta med de bästa företagen i branschen för att våra kunder och specialister ska få arbeta med marknadens främsta lösningar. 

 

Partnership beyond technology

 

Ta gärna kontakt med oss!

 

 

Roger Dorf
Sales Datacenter

+4676 859 39 09

?i