Synergy

Enklare vardag

HPE Synergy är som all ny teknik – större, snabbare och bättre. Men det som verkligen gör skillnad är att det dagliga arbetet blir enklare för dig som jobbar med att hålla driften igång - tiden när nya blad skulle monteras in och kopplas ihop är över. 

Med Synergys färdiga platser skickar du in compute-blad i det förberedda racket - här finns redan nätverksanslutningar, SAN, strömförsörjning och fläktar klart. Det gör att risken för feldragningar minskar och tiden att bygga ut serverparken förkortas. 

 

Advania Breakfast Club

Synergier med Synergy

HPE Synergy är som all ny teknik – större, snabbare och bättre. Men det som verkligen gör skillnad är att det dagliga arbetet blir enklare för dig som jobbar med att hålla driften igång. 

Under frukostseminariet kommer du få en kort presentation av HPE Blade 2.0 Synergy, men framförallt en genomgång hur Advania och HPE hjälper dig med en enklare vardag i serverhallen. Vi kommer även att förklara hur lösningen fungerar i praktiken utifrån en kund som använt Synergy över ett år. 

Automatisering

Lättare att göra rätt

Varje enskild server styrs av en fördefinierad profil. Det innebär att utbyggnad och konfiguration av hela serverparken blir mer automatiserad. Det krävs inte längre handpåläggning på varje enskild server vilket i sin tur medför mindre risk för handhavandefel. 

Detta styrs av den inbyggda automatiseringsmotorn OneView som kan använda kraftfulla scriptingspråk mot klassiska datacenterkonsoler och även mot den så kallade DevOps-världen.

Visste du att? 

För dig som använder HPE Blade c7000 så känner ni igen denna nya teknik. Nu har den tagits till en högre nivå - helt enkelt HPE Blade 2.0 – Synergy. 

Proaktivitet

Självläkande infrastruktur

AI ökar upptiden på all infrastruktur i datacentret. Mjukvarusensorer berättar var felen är och hjälper till att analysera och optimera hur era driftsmiljöer mår. 

Det görs genom att serverdata samlas in och analyseras av en AI-motor och allt presenteras på ett enkelt och begripligt sätt i webbportalen Infosight. Målet är att skapa ett självläkande och självoptimerande datacenter. 

Smidigt

Dynamisk lagring

En server och en lagringsplats behöver inte längre vara kopplade till varandra – med dynamiskt nyttjande av hela resurspoolen för lagring kan servrar utnyttja lokala lagringsresurser. Det är möjligt att allokera valfri mängd lagringsdisk till varje server.

Konsekvensen av det är att man kan jobba med lösningar som kräver mycket lokal lagring som exempelvis VMware vSAN utan att behöva koppla till extern lagring. Om ni ändå behöver kan HPE Synergy självklart kopplas till extern SAN-lagring.

Varför Advania? 

Ledande på att skapa kundnöjdhet

Vi är en av få platinum-certifierade HPE-partners i Sverige och har redan genomfört flera uppgraderingar från HPE c7000 till Synergy. 

Det har vi gjort med våra egna HPE-certifierade konsulter och de är en stor anledning till att Advania nyligen blev topprankade inom både konsulttjänster och verksamhetsnära IT av analysfirman Radar. (Radars leverantörsgranskning 2018)

Partnership beyond technology

 

Vill du veta mer?

Kontakt

 

Roger Dorf
Sales Datacenter

+4676 859 39 09

?i