Intelligent Storage

Produktivitet - på riktigt

Själv är inte alltid bäste dräng – vi hjälper er med lösningar som i praktiken blir en extra virtuell medarbetare i er serverhall. För i en komplicerad värld behövs både trygga och välbeprövade IT-miljöer och smarta lösningar som gör att handpåläggningen minskar för IT-driften. 

Vi hjälper er med trygga och driftssäkra plattformar kombinerat med artificiell intelligens som löser problem innan de ens har uppstått. På så sätt kan ni arbeta med en IT-infrastruktur som har en tillförlitlighet ni inte hittar någon annanstans på marknaden. 

99,9999%

garanterad tillgänglighet med HPE Nimble, Infosight och AI-plattformen.

86%

av problemen löses automatiskt.

79%

lägre kostnad över tid på Nimble jämfört med konkurrenter enligt undersökningsföretaget ESG

dHCI

Hyperkonvergerad lösning för alla

HPE lanserade i somras en ny lösning som heter HPE Nimble Storage dHCI. Den nya plattformen kombinerar enkelheten hos en hyperkonvergerad lagringslösning med flexibilitet och kontroll. 

Hyperkonvergerade lösningar är enkla och bra att hantera - men ofta saknas flexibiliteten och kontrollen från en klassisk lagringslösning. Inte nu längre. Vi hjälper er med ny teknik som kombinerar enkelheten hos en hyperkonvergerad lagringslösning med flexibilitet och kontroll.

Workshop

Boka en heldag för att komma igång

Använder ni HPE-utrustning i ert datacenter redan idag men inte hunnit börja med den kostnadsfria AI-motorn InfoSight ännu? 

Ta hjälp av Advanias erfarna experter inom området som under en heldags workshop hjälper er komma igång med InfoSight och mer effektiv drift. 

Infosight

Proaktivitet - av sig självt

Med HPEs lagringsplattformar följer en AI-motor som under åtta års tid har samlat in mönster i data hos alla dessa lagringssystem i hela världen för att kunna detektera, förutse och åtgärda problem i er lagringsmiljö – innan de ens uppstått. Vår AI har sedan 2008 lärt sig mönster via machine learning och samlar in data från: 

  • Virtualiserade servrar.
  • Fysiska servrar.
  • Lagringskluster.
  • Nätverk.

Denna lösning samlar även in data och korrelerar den mellan kunder. Det göra att HPEs lagringsplattformar förhindrar problem innan ni har märkt att ni har ett problem. 

Stabilitet

Tråkigt är bra

HPEs Nimble brukar betraktas som tråkig. Det tycker vi är bra. För det innebär att systemet bara går och går. Tillförlitligheten hos Nimble innebär helt enkelt inga störningar för verksamheten och ingen oplanerad övertid för driftspersonalen.

Nimble är enkel att hantera samtidigt som den är effektiv – här hittar ni branschens lägsta så kallade total cost of ownership. Den kombinerar god prestanda med marknadens bästa datareduktion samtidigt som det idag har det bästa dataskyddet för både primär- och sekundärlagringslösningar.

Automation

En enklare överblick

HPEs smarta lagringslösningar innebär att AI-plattformar automatiserar det som tidigare behövde göras för hand. Via interfacet HPE InfoSight kan ni som kund se hur er infrastruktur mår – och det är även ett verktyg som kan användas för att både designa lösningar och få stöd för den vardagliga driften.

HPE InfoSight ger:

  • Enkel och automatiserad daglig drift.
  • Bättre överblick.
  • Förslag på proaktiva åtgärder.
  • Ett stöd som gör att ni i många fall inte ens behöver göra några åtgärder själva.

Varför Advania?

Ledande på att skapa kundnöjdhet

När Sveriges IT-kunder får säga sitt hamnar Advania Sverige i topp på att leverera kundnöjdhet och skapa operativa, taktiska och strategiska värden. 

Vi är speciellt duktiga på att leverera kundvärde inom segmenten Användarnära IT, Verksamhetsnära IT och Konsulttjänster (enligt Radars leverantörskvalitetsgranskning 2018). 

Vi är Platinum Partner hos HPE Sverige vilket betyder att vi har den högsta specialiseringen som bevis på vår kompetens. Samtidigt är vi Nimble-ambassadör och har utfört flera lyckade installationer åt HPE. 

Partnership beyond technology

 

Vill du lära dig mer?

 

Roger Dorf
Sales Datacenter

+4676 859 39 09

?i