Nimble dHCI | Hyperkonvergerade lösningar 2019 | Advania

Flexibel kontroll

Hyperkonvergerade lösningar är enkla och bra att hantera– men ofta saknas flexibiliteten och kontrollen från en klassisk lagringslösning. Inte nu längre. Vi hjälper er med ny teknik som kombinerar enkelheten hos en hyperkonvergerad lagringslösning med flexibilitet och kontroll.

På så sätt kan ni ta ett tryggt steg in i den nya datacentervärlden och uppleva alla fördelar med automation, proaktiva system och förenklad drift och underhåll.

Drift & Underhåll

Snabb igångsättning av infrastrukturen

Med HPEs Nimble Storage dHCI kommer du snabbt igång med din infrastruktur – det är en snabb resa från att racken sätts igång till att applikationer som styr systemet rullar. Samtidigt gör de automatiserade funktionerna i lagringslösningen att tiden och resurserna som behöver läggas på underhåll hålls nere till ett minimum. 

Det är helt enkelt en kort startsträcka samtidigt som du kan njuta av fördelarna av ett avancerat system som minskar den manuella tiden det tar att sköta om det.

Skalbart

Enkelt att växa vidare

Mjukvarudefinierad lagring gör det enkelt att hantera virtualiserade servrar och att skala både compute – och lagringsdelarna helt oberoende av varandra.

På så sätt kan du undvika onödig överprovisionering. Även snapshots, kloner och backup sköts automatiserat utifrån hur den virtualiserade miljön är uppsatt.

Unik AI

Proaktiva förslag - och ett nummer att ringa

InfoSight, HPEs smarta interface som samlar in driftsdata från datacenter i hela världen och övervakar hur just er infrastruktur mår, ger förslag på vilka ändringar eller justeringar som bör göras vilket gör att upptiden i infrastrukturen hela tiden förbättras. Eftersom Nimble Storage dHCI är just en konvergerad lösning finns det bara ett nummer att ringa – oavsett vad du behöver hjälp med.

AI-plattformen har ersatt first och second line support vilket gör att du hamnar hos third line support direkt när du kontaktar oss. Och det går snabbt att få svar, svarstiden ligger i snitt på under en minut. 

Varför Advania?

Ledande på att skapa kundnöjdhet

När Sveriges IT-kunder får säga sitt hamnar Advania Sverige i topp på att leverera kundnöjdhet och skapa operativa, taktiska och strategiska värden. 

Vi är speciellt duktiga på att leverera kundvärde inom segmenten Användarnära IT, Verksamhetsnära IT och Konsulttjänster (enligt Radars leverantörskvalitetsgranskning 2019). 

Vi är Platinum Partner hos HPE Sverige vilket betyder att vi har den högsta specialiseringen som bevis på vår kompetens. Samtidigt är vi Nimble-ambassadör och har utfört flera lyckade installationer åt HPE. 

Partnership beyond technology

 

Vill du lära dig mer?

 

Roger Dorf
Sales Datacenter

+4676 859 39 09

?i