Om Advania

En helhetsleverantör av IT-lösningar

Advania vill göra det enkelt att växa med IT. Vi erbjuder IT-tjänster med mätbara resultat till företag, offentlig verksamhet och myndigheter i Sverige, Island, Norge, Danmark och Finland. I Sverige har Advania 700 medarbetare på 13 lokalkontor. 

Advanias uppdrag

Kompletta IT-lösningar

Advania erbjuder kompletta IT-lösningar till företag och offentlig verksamhet som förenklar och hjälper dem att växa.

Med hjälp av ledande teknologi, plattformslösningar, tjänster och strategiska partnerskap erbjuder vi noggrant utvalda lösningar som skräddarsys efter varje unikt kundbehov. Fokus ligger på långsiktiga relationer och att leverera marknadens bästa service. 

Kundnöjdhet

Ledande i Sverige

När Sveriges IT-kunder får säga sitt hamnar Advania Sverige i topp på att leverera kundnöjdhet och skapa operativa, taktiska och strategiska värden. 

Vi är speciellt duktiga på att leverera kundvärde inom segmenten Användarnära IT, Verksamhetsnära IT och Konsulttjänster (enligt Radars leverantörskvalitetsgranskning 2019). 

Hållbarhet & kvalitet

I takt med omvärlden

Som leverantör i IT-branschen har Advania en viktig roll att fylla och ett stort ansvar att ta för att bidra till en hållbar samhällsutveckling. 

IT är en viktig nyckel till ett resurseffektivt samhälle och därför har vi satsat på att både ha kunskapen och verktygen för att kunna ta en roll som strategisk hållbarhetspartner för våra kunder.

Strategiska partnerskap

Marknadens främsta

Advania har valt att uteslutande samarbeta med marknadens främsta mjukvaruleverantörer och branschledare som driver den tekniska utvecklingen framåt. 

Framförallt väljer vi de leverantörer som är lyhörda och som vet vad våra kunder behöver för att vara konkurrenskraftiga även imorgon.

Kultur

IT med ett mänskligt ansikte

Äkthet, ödmjukhet och delegerat ansvar är en del av Advanias företagskultur. Vi tror på att värdet inom IT-branschen skapas av människor, för människor. Besluten ska fattas närmast kunderna, av dem som kan verksamheten bäst – Advanias medarbetare. På så sätt skapas flexibilitet och transparens vilket är en framgångsfaktor för bägge parter. 

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med individer som delar vår värdegrund - att alltid sätta kunders behov främst.

Advanias historia

Advania har sina rötter från tre nordiska länder - Island, Norge och Sverige. Under en längre tid skapade varje land en viktig del av det som till slut flätades in i ett företag - Advania AB - under 2012. 

GDPR

Vi värnar om din integritet

Advania Sverige AB arbetar kontinuerligt för att möta dataskyddsförordningen krav. Vi bryr oss om våra kunder och partners och vill därför informera om genomförda och pågående förändringar.

Advanias rapporter

Hållbarhetsrapport 2020

"Hållbarhetsrapporteringen är ett kontinuerligt arbete för oss, och vi lägger stor vikt vid ett målstyrt och systematiskt arbete  för att utvärdera och förbättra oss. Det gynnar både lönsamheten för bolaget, men framför allt våra medarbetare, kunder och inte minst påverkan på miljön.

- Helena Nordin, Advanias Hållbarhetschef

Läs hållbarhetsrapporten

Mångfaldhetsplan 2019

IT-branschen har länge kämpat för att öka den låga andelen kvinnor, något som även vi på Advania jobbat med. Frågan har blivit än mer aktuell i spåren av #metoo, men även efter ökat intresse från våra kunder. Därför har vi nu tagit fram en ny mångfaldsplan för företaget. Den beskriver vi både hur vi ska motverka alla former av diskriminering och hur vi ska arbeta med att öka andelen kvinnor i företagets operativa roller.

Läs hela planen

Nyfiken på vad vi kan göra för dig?

- ta gärna kontakt med oss! 

 

 

?i