Advania Open Väst 2019

Varmt välkommen 

- på Advanias årliga golfevent i väst!

Putsa klubborna för den 11 september 2019 är det dags att tävla med och mot andra golfintresserade i IT-branschen. 

Vi börjar med frukost vid 08:00 som uppladdning innan vi ger oss in på den stora utmaningen - själva tävlingen. Ett antal "tävlingar i tävlingen" kommer även att arrangeras så med andra kommer det att finns ett stort antal golfutmaningar för alla tävlingsmänniskor. Efter tävlingen bjuder vi på en lättare lunch.

Turneringen spelas återigen på Holms GK och tävlingsformen i år är en tremanna scramble. Antalet platser är begränsat så först till kvarn.
 

Spelar du inte golf, men vet en kollega som gör det? 

Hör av dig till Hans så ordnar han så att din kollega får en inbjudan.

  

 

Datum: Onsdag 11 september

Tid: Gemensam start 08:00

Plats: Holms Golfklubb

Anmäl dig här

Känslig data vid event (Allergier)
 Vi bryr oss om din personliga information och vill därför informera om att vi samlar in dina känsliga uppgifter för att administrera evenemang enligt dina önskemål och behov. Dina personuppgifter lagras i 1 månad efter avslutat evenemang. Kontakta gdpr@advania.se för att återkalla ditt samtycke eller för att uppdatera de uppgifter som finns registrerade om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här
 

Holms GK - Golfbanan med kanske den största arealen i landet

Banan på Holm böljar sig vackert i det halländska jordbrukslandskapet. Det här är en ganska typisk Peter Nordwall-bana där hålen och spelvägarna har ”egna rum och trösklar”. Den är byggd som en mästerskapsbana men passar såväl nybörjaren och bogeyspelaren som elitspelaren.

Banans totala yta är cirka 100 ha. Den har stora ondulerade greener och generösa fairways och ligger på en mjukt kuperad jordbruksmark i Nannarp, Holm, ca 1 mil norr om Halmstad. Den stora ytan och det vackra omgivande landskapet gör att banarkitektens filosofi att ”golfbanan både ska erbjuda spelaren en golf- och naturupplevelse samt ha en god kondition och säkerhet” uppfylles med råge på  Holms golfbana.

Till klubbens hemsida

Om du har frågor får du gärna höra av dig till:

Partnership beyond technology

?i