Hyperkonvergerad lösning som fungerar för alla!

 

Enkel och flexibel kontroll

Hyperkonvergerade lösningar är enkla att hantera, men ofta saknas flexibiliteten och kontrollen från en klassisk lagringslösning. Inte nu längre!

HPE lanserade i somras en ny lösning som heter HPE Nimble Storage dHCI. Den nya plattformen kombinerar enkelheten hos en hyperkonvergerad lagringslösning med flexibilitet och kontroll. Låter det intressant? 

Kom till ett tvåtimmarsseminarium med HPE och Advania där vi berättar mer om detta och andra nya intressanta lanseringar: HPE Nimble Storage dHCI, HPE SimliVity update, och HPEs nya lagringsplattform Primera, det vill säga lösningar för det Autonoma Datacentret.

Information

Datum: 
2/10 Norrköping -  08.00 - 10.00
2/10 Linköping -  12.00 - 14.00

Plats
: Se respektive ort

Evenemanget är kostnadsfritt

Norrköping

Datum: 2 oktober, 08.00-10.00
Plats: Advanias kontor

Linköping

Datum: 2 oktober, 12.00-14.00
Plats: 
Advanias kontor

Har du frågor?

Fredrik Dahlstedt
Sales, Öst
fredrik.dahlstedt@advania.com
0761-400 222

Roger Dorf
Datacenter Sälj
roger.dorf@advania.com
0768-593 909

Anmäl dig här

Om du inte ser anmälningsformuläret kan du kopiera sidans url och testa i en annan webbläsare, då äldre versioner av Chrome kan stöka lite.

Känslig data vid event (Allergier)
 Vi bryr oss om din personliga information och vill därför informera om att vi samlar in dina känsliga uppgifter för att administrera evenemang enligt dina önskemål och behov. Dina personuppgifter lagras i 1 månad efter avslutat evenemang. Kontakta gdpr@advania.se för att återkalla ditt samtycke eller för att uppdatera de uppgifter som finns registrerade om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här

 
Partnership beyond technology

?i