Learning Pit

Growth Mindset och lärarens roll i ett digitalt landskap

– A Learning Pit Experience

James Nottingham, Bosse Larsson & Frida Monsén ger en unik workshop om mindset och digital litteracitet. Konceptet  "A Learning Pit Experience" har som syfte att inspirera och ge exempel på konkreta strategier och verktyg som deltagare kan lyfta in i klassrummet redan dagen efter. 


James Nottingham


Frida Monsén


Bosse Larsson

Information

Datum: Torsdagen den 7 november 2019

Tid: 09.00 - 15.00

Plats: Natur & Kultur, Karlavägen 31 i Stockholm. 

Officiell sida: Natur & Kultur

Pris2495 kr (exkl. moms)
20 % rabatt med koden ”advania”
Lunch och fika ingår i priset

Medtag: iPad eller iPhone med iMovie installerat om du har. Det kommer även att finnas en del iPads att låna för de som inte har.

Agenda 7 november 9.00-15.00

Del 1. Den förändrade lärarrollen i det digitala landskapet.
Vilka hinder upplever många lärare idag kopplat till teknik och digitalisering? James Nottingham, Bosse Larsson och Frida Monsén berättar om sina erfarenheter, och ger exempel på hur utmaningar kan vändas till tillgång. Vi fördjupar oss i konkreta strategier som Growth Mindset, The Learning Pit, Cognitive conflict och dialogbaserat lärande. 

Del 2. Workshop under ledning av Frida Monsén. 
Det ska vara lätt att komma igång! Vi testar tillsammans ett program för redigering av foto, video, ljud och andra element med fokus på att våga testa utan krav på förkunskaper och hur du i en ledande roll kan använda samma strategi tillsammans med dina kollegor/medarbetare.

Del 3. Vad kan mindset göra för skillnad? 
Vikten av dynamiskt mindset för ökat lärande och hur denna kunskap kan utveckla undervisningen. Under vilka förutsättningar fungerar ett dynamiskt mindset bäst? Vad är riskerna med en övertro på mindset?

Del 4. Workshop A Learning Pit Experience med Frida Monsén.
Vi sammanfogar dagens teoretiska och praktiska kunskaper till en helhet i en kreativ digital workshop.

Föreläsningsdagen riktar sig i första hand till dig som är skolledare, IKT-utvecklare, utvecklingsledare, förstelärare eller på annat sätt har en utvecklingsroll inom grundskola och gymnasium.

Välkommen på efterföljande mingel med övriga deltagare och föreläsarna!

Partnership beyond technology

Undrar du över något? 

 

Johan Lindström
Utbildningsansvarig

+46 72 145 0432

?i