Radar Spring

Möt oss på Radar Spring Conference den 8 maj 2019

Radar Spring är ett strategiskt event och är en mötesplats utvecklat för att stärka position och relation mellan de största organisationerna på kundsidan och de ledande leverantörerna. Advania är på plats och håller ett Break Out-speech. Tillsammans med Stefan Bergdahl från HP Sverige håller vi även ett Key Note-speech. 

Syftet med Radar Spring är att stimulera och driva på förflyttningen av värde i transaktion till värde i partnerskap. Radar kommer att ge sin unika ”state of the nation” inom centrala områden för IT-organisationers förmåga att leverera värde genom leverantörsledet. De kommer också att beskriva nya strategier, prisutvecklingen 2019/20, leverantörskvalitetsskillnader och hur marknadsandelar mm förändras i ekosystemet.

Målgrupp: CIO:er, IT-chefer, IT-Strateger, Strategiskt inköp IT,  IT-beslutsfattare.Information

Datum: 8 maj

Tid: 09.00-16.00

Plats: Birger Jarl Conference

Eventsida: Radar Spring

KEY NOTE MED STEFAN BERGDAHL

Omvärlden förändras kontinuerligt, förändrade trender och ny teknik rusar mot oss i en allt snabbare takt. Viktigt för oss alla att hålla koll på trenderna som formar vårt samhälle.

Kom ihåg – det som fick dig till den plats du är på idag kommer inte få dig dit du vill vara imorgon.

 Vi tror att den nya generationen av stadsarbetare kommer ändra vad vi köper och hur vi köper det. Morgondagens kund kommer ha ett större behov av skräddarsydda lösningar. Skiftet driver oss också mot en serviceledande ekonomi som styrs av efterfrågan. Är du som företagsledare beredd att se skiftet som en möjlighet? Bra – Satsa på en mer personlig produktupplevelse och tjänstehantering, förstå kunden på djupet och det kommer generera återkommande intäkter i framtiden.

Det är lätt att skrämmas av förändring. Men vi har alltid trott på att omfamna och njuta av alla möjligheter som framtiden ger oss.

Var inte rädd för att flytta ditt perspektiv – det kan bara förändra din verksamhet till det bättre!

Stefan Bergdahl, VD på HP Sverige
Stefan har en lång erfarenhet från IT-branschen och drivs av förändringar. Han försöker alltid se framåt för att förstå hur kunderna kan bli mer effektiva och hur HP kan hjälpa dem på deras resa. En annan drivkraft Stefan har är att han vill hjälpa människor att växa både inom arbetslivet och privat


Stefan Bergdahl
VD på HP Sverige


BREAK OUT MED FREDRIK ÖRNHALL

Managed Service Provider 3.0 med agilt DNA

Svensk agil IT-Sourcing med focus på kundnöjdhet, vårt löfte!

Språk: Svenska

Fredrik Örnhall
Manager Sales Sourcing Stockholm på Advania Sverige

Partnership beyond technology

 
?i