Radar Summit 2019

Möt oss på Radar Summit!

Radar Summit är Nordens största IT-event. Eventet samlar landets ledande beslutsfattare, påverkare och leverantörer för att tillsammans utvecklas, nätverka och påverka de trender som är mest aktuella och som kommer att ha störst genomslag på IT på den svenska och nordiska marknaden under 2020.

Eventets fokus ligger på de trender inom IT som är hetast under 2020. Du kan se fram mot en heldag full av unika och spännande dragningar och möten med fokus på verkliga case. Radar Summit är en unik möteplats med +700 av era kollegor i form av CIO:er och IT-beslutsfattare tillsammans med globala påverkare och rådgivare samt 100 ledande lokala leverantörer. Tillsammans utbyter vi insikter, erfarenheter och lärdomar runt det som kommer påverka mest lokalt under verksamhetsåret 2020. 

Advania finns självklart på plats, och som tidigare år håller vi både Key Note och Breakout-pass under dagen.

Målgrupp: CIO:er, IT-chefer, IT-Strateger, Strategiskt inköp IT,  IT-beslutsfattare.

 

Information

Datum: 13 november

Tid: 08.00-16.50

Plats: Münchenbryggeriet

Eventsida: Radar Summit

KEY NOTE MED PER SCHLINGMANN  

Digital Express

Digitalisering och den teknologiska utvecklingen förändrar världen och påverkar allt och alla. De fördelar företag traditionellt har haft slås i spillror när nya affärsmodeller gör entré. Robotiseringen stöper om offentlig sektor och den arbetsmarknad vi vant oss vid är ett minne blott. I denna föreläsning ger Per Schlingmann sin bild av hur digitaliseringen påverkar nuet och framtiden. Han beskriver ett framtida samhälle där alla har tillgång till samma information och där ett nytt kommunikationslandskap och en ny ekonomisk geografi växer fram.

Samtalet fortsätter med Tomas Wanselius, VD Advania Sverige, samt Anna Granö, VD HPE Sverige, som diskuterar hur det ser ut framåt för dem och deras kunder.

Per Schlingmann, Författare och entreprenör
Just nu skriver han en serie politiska thrillers som filmatiseras i Viaplayserien Den inre cirkeln. Han har tidigare varit partisekreterare i Moderaterna och har tillsammans med Kjell A Nordström skriver den uppmärksammade boken Urban Express som är utgiven i flera länder.

Tid: 09:00 - 09:40

BREAK OUT MED DANIEL ALBERTSSON

Sourced By Advania Sweden

För att kunna möta de allt högre krav som ställs från kunden krävs innovation och snabbtänkthet från oss som leverantör. Vi gör allt för att underlätta för våra kunder kring de olika lagar och förordningar deras verksamheter ställs inför så de kan fortsätta göra det som de är bäst på. Daniel Albertsson berättar om Advanias tydliga och agila modell kring detta.

Har du fått det du avtalat men är ändå inte nöjd med leveransen?

Kom och lyssna på hur en managerad leverans kan stödja er innovationsresa och digitaliseringsstrategi utformad från en helsvensk leverans baserad på högsäkerhet. Flexibilitet och agilitet är ledord i vår leverans och det är kanske just därför vi har IT-branschens nöjdaste kunder.

Tid: TBA

Daniel Albertsson
Chief marketing officer på Advania Sverige

Partnership beyond technology

 
?i