Smarta molnstrategier med Advania | Webinar

Håll koll på er molnstrategi

Oavsett om ni som företag konsumerar publika molntjänster eller inte nyttjar det alls har behovet av en väldefinierad molnstrategi aldrig varit större. Skiftet hos mjukvaruleverantörer är tydligt där de redan idag levererar attraktiva, enstaka lösningar eller mer kompletta publika molntjänster baserat på konsumtion eller kortare prenumerationsavtal. 

Företag som flyttar sina tjänster och applikationer till molnet utan en genomarbetad molnstrategi slutar ofta i en missnöjdhet som i värsta fall leder till avveckling av de införda tjänsterna - även om nyttan och värdet med molntjänster är tydlig. Därför är en genomarbetad strategi viktig att ha innan själva flytten sker. 

Advania bjuder in till webbinarium med Björn Mogensen som tar er igenom allt ni behöver veta och hur ni på ett enkelt sätt kan komma vidare i arbetet med implementeringen av en tydlig molnstrategi. 

Välkomna! 

Information

Datum: 30 januari

Tid: 10:30 - 11:15

Få en djupare inblick i behovet av en multicloudstrategi.

Hur skapas en molnstrategi som motsvarar verksamhetens behov? 

Vilka delar / områden bör en molnstrategi innehålla? 

Kundnöjdhet

Ledande i Sverige

När Sveriges IT-kunder får säga sitt hamnar Advania Sverige i topp på att leverera kundnöjdhet och skapa operativa, taktiska och strategiska värden. 

Vi är speciellt duktiga på att leverera kundvärde inom segmenten Användarnära IT, Verksamhetsnära IT och Konsulttjänster (enligt Radars leverantörskvalitetsgranskning 2018). 

Är du intresserad? 

Björn Mogensen

Chief Solution Architect

+46761400284
Bjorn.mogensen@advania.com

Mer information

Datum: 30 januari

Tid: 10:30 - 11:15

?i