Sommarmingel Göteborg 2019

Varmt välkommen

- till Hotel Pigalles takbar den 26 juni

Vad kan passa bättre än att fira semesterns intåg med Advania, HPE, Aruba, Veritas och kollegor i branschen? Vi ses under solen för att avnjuta mingelmat och god dryck på Hotel Pigalles fantastiska takbar.

Vi finns på plats från klockan 17:00 och hoppas på att få prata med just dig under kvällen.

Datum: Onsdag 26 juni 

Tid: 17.00

Plats: Hotel Pigalles takbar 

DAGENS BONUS!

Kom och träffa Advania och HPE på Centralhuset Konferens

Innan vårt sommarmingel börjar har Advania och HPE spännande och informationsspäckade seminarier du inte får missa.

Tema: Idag finns en stor förväntan på tillgänglighet av information oavsett i vilken miljö användaren befinner sig i eller från vilken enhet man arbetar. Nya krav och behov från verksamheter och slutanvändare kräver nya verktyg och inte minst andra säkerhetsfunktioner. Innan sommarminglet börjar håller Advania och HPE två seminarier som berör just detta. 

Pass 1 15:00 - 15:40

Cloud, Office 365 och säkerhet

Hur kan ni som företag utnyttja fördelarna med molntjänster och Office 365 i er verksamhet för att skapa säkra och moderna arbetsredskap som motsvarar dagens behov? Björn Mogensen presenterar de senaste tekniktrenderna inom Cloud, Office 365 och säkerhet och hur Advanias erfarenhet inom dessa områden genererat fina resultat i genomförda kundimplementationer.

Talare: Björn Mogensen Chief Solution Architect, Advania

15:40 - 16:10 Fika & Mingel

Pass 2 16:10 - 16:50

Vårt uppdrag på HPE: att förändra hur människor lever och arbetar!

Med hjälp av AI och avancerad forskning är vi en möjliggörare till ett förbättrat leverne både på och utanför arbetet. Kom och träffa oss på Advanias sommarmingel för att lyssna på HUR och låt dig inspireras!

Talare: Stephan Andersson, chef för Hybrid IT HPE

17:00 Sommarmingel med Advania

Om du har frågor får du gärna höra av dig till:

Anmäl dig här

Känslig data vid event (Allergier)
 Vi bryr oss om din personliga information och vill därför informera om att vi samlar in dina känsliga uppgifter för att administrera evenemang enligt dina önskemål och behov. Dina personuppgifter lagras i 1 månad efter avslutat evenemang. Kontakta gdpr@advania.se för att återkalla ditt samtycke eller för att uppdatera de uppgifter som finns registrerade om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här


Partnership beyond technology

?i