Tech Talk Healthcare

Tech Talk Healthcare 

Den goda användarupplevelsen inom hälsosektorn 

Hur kan vi göra jobbet lättare för den enskilda användaren med hjälp av den senaste tekniken?

Den 9 oktober bjuder vi in dig som arbetar inom hälsosektorn och ansvarar för IT-system, är applikationsägare, eller på något annat sätt arbetar med användarupplevelsen inom din organisation. 

Seminariet tar sin utgångspunkt i de specifika IT-utmaningar som kännetecknar hälsosektorn och hur teknik kan göra jobbet lättare för den enskilda användaren. Single Sign-on, arbetsflödesoptimering, autentisering och VDI vs. persondatorer är några av de ämnen som kommer att presenteras av våra partners Conecto, Imprivata och Aruba. Representanter från Västra Götalandsregionen kommer att finnas på plats för att dela med sig av sina erfarenheter.
   
Vår ambition är att skapa ett forum för kunskapsdelning och erfarenhetsbyte för teknikval, lösningar och upphandlingsstrategier.  
 

Information

Datum: 9 oktober 2018

Tid: 8:30 - 13:00
(Frukost och lunch ingår)

Plats: Gothia Towers - Göteborg

 

Kontakt

Om du har frågor, eller behöver avboka, får du gärna höra av dig till Hans Andersson.

hans.andersson@advania.se 
035 240 02 45

Anmäl dig här

Känslig data vid event (Allergier)
Vi bryr oss om din personliga information och vill därför informera om att vi samlar in dina känsliga uppgifter för att administrera evenemang enligt dina önskemål och behov. Dina personuppgifter lagras i 1 månad efter avslutat evenemang. Kontakta gdpr@advania.se för att återkalla ditt samtycke eller för att uppdatera de uppgifter som finns registrerade om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här. 

Program 8:30-13:00

8:30 - 9:00 Välkommen! Vi bjuder på frukost.

9:00 - 9:30 
Sätt användaren i centrum Föredragshållare från VGR 
Implementerade IT-lösningar ses inte alltid som nödvändiga och relevanta av användarna. VGR kommer berätta om hur de arbetat med Virtual Desktop Infrastructure, VDI, och lösning från Imprivata - hur har processen sett ut och hur har användarengagemanget varit före, under och efter?

9:45 - 10:45 Hur förenklar vi användarens vardag? - Föredragshållare från Conecto 
Att ha en verksamhet som är modern och i framkant är viktigt för alla organisationer. Användaren ska ha snabb och enkel tillgång till de applikationer och information som behövs för att kunna utföra sitt arbete så bra och effektivt som möjligt. Connecto kommer att berätta och visa hur användarens vardag kan bli betydligt enklare och hur onödigt tidsspill kan elimineras. 


11:00 - 11:30 SITHS-kortet Tap’n go – hur säkert är det? - Föredragshållare från Imprivata
SITHS-kortet Tap'n'GO för säkerhet och autentisering - vad är fram och bak och hur tolkar säkerhetsexperter inloggningssäkerheten på kliniska platser?


11:30 - 12:00 Platstjänster - Koppla ihop människor, platser och saker i en mobil värld - Föredragshållare från Aruba
Koppla ihop människor, platser och saker i en mobil värld. Borttappade tillgångar tillhör gårdagen! Skapa användarupplevelse på alla typer av mobila enheter med hjälp av wayfinding, personliga meddelanden och platsdelning med Aruba Beacons och ditt Aruba Wi-Fi-nätverk.

Internet of Things (IoT) – miljoner enheter och sensoner som är anslutna och kommunicerar, både med varandra och med företags olika system - lovar dramatiska förbättringar i effektivitet, möjligheter till nya produkter och affärsmodeller. Potentialen för IoT är enbart styrt av din fantasi, möjligheterna är oändliga. 

12:00 - 13:00 Vi avslutar med lunch och du får chansen att prata med branschkollegor.

I samarbete med:

?i