Webinar: Självstyrande Storage

Proaktivitet i praktiken

Daniel Gillberg, en Nimble-kund i många år och idag Solutions Architect på HPE, har installerat Nimblesystem över halva världen och dagligen använt InfoSight för att förebygga och säkra tillgängligheten på hans system. Enligt honom så är det i dagsläget en nödvändighet att ha den typ av plattform för att hinna med alla dagliga uppgifter - en extra virtuell medarbetare helt enkelt. 

På detta webbseminarium kommer Daniel Gillberg tillsammans med Tobias Persson, Nimble-ambassadör på Advania, presentera utvecklingen av AI med fokus på hur du som kund kan dra nytta av fördelarna med InfoSight i din IT-infrastruktur.

Information

Datum: 21 maj

Tid: 10.00 - 10.45

Plats: Webinar

Agenda

  • Introduktion av AI för ditt datacenter - genomgång av HPE InfoSight.
  • Infosight - inte bara på storage.
  • Hur Advania kan hjälpa dig i din vardag.
  • Live demo av en InfoSight-kund - vad är det som är så bra?
  • Frågor och svar.

Kundnöjdhet

Ledande på att skapa kundnöjdhet

När Sveriges IT-kunder får säga sitt hamnar Advania Sverige i topp på att leverera kundnöjdhet och skapa operativa, taktiska och strategiska värden. 

Vi är speciellt duktiga på att leverera kundvärde inom segmenten Användarnära IT, Verksamhetsnära IT och Konsulttjänster (enligt Radars leverantörskvalitetsgranskning 2018). 

Vi är Platinum Partner hos HPE Sverige vilket betyder att vi har den högsta specialiseringen som bevis på vår kompetens. Samtidigt är vi Nimble-ambassadör och har utfört flera lyckade installationer åt HPE. 

Partnership beyond technology

Undrar du över något? 

 

Roger Dorf
Sales Datacenter

+4676 859 39 09

Mer information

Datum: 

  • 21 maj

Tid: 10.00 - 10.45

Plats: Webinar

?i