Workshops i Ängelholm

Workshops i Ängelholm

- med digitala hjälpmedel

Advania Skolpartner bjuder in till ett par kostnadsfria workshops kring digitala hjälpmedel som iPad och Google Suite. Vi erbjuder två halvdagar riktade till förskollärare, lärare, fritids, skolledare och annan personal. Perfekt både för dig som vill lära dig mer om verktygen ni redan använder i din förskola/skola, men även för dig som funderar på att börja använda dessa i ditt arbete. 

OBS! Begränsat antal platser, först till kvarn. Anmäl dig senast 14 februari.
Deltagandet är kostnadsfritt, men vi tar ut en administrativavgift på 500 kr för utebliven deltagare som ej lämnat återbud.

Information

Datum: 28 februari

PlatsStadsbiblioteket Ängelholm, Stortorget 2 

Medtag: Den plattform som krävs till respektive workshop.

Två valbara workshop

Kreativt med iPad

Denna workshop inspirerar dig att använda iPaden på ett kreativt sätt i din verksamhet. Vi kommer att gå igenom olika sätt att använda QR-koder, AR-appar (augmented reality), stop motion, green screen och enkla filmer som trickfilmer. Dessutom kommer vi att titta på vad man kan använda på Youtube för att skapa en visuell miljö med hjälp av en projektor. 

Datum: 28 februari, 09.00-11.00
Plattform: iPad
MålgruppFörskollärare, lärare, fritids och annan personal
Utbildare: Gunilla Möller (Skolpartner) 

Kreativt med Google

Denna föreläsning passar dig som har arbetat ett tag med Google eller som nyligen kommit igång och vill bli inspirerad med nya kreativa uppslag på hur du kan använda Google och dess appar i undervisningen. Funktioner som du inte visste förut eller uppslag som kommer att sätta igång nya idéer och tankar hos dig. Du kommer att få tänka utanför ramarna och upptäcka nya sätt, utöver de uppenbara, hur man kan arbeta med program som Google Presentation, Classroom, Google Teckningar och Google Formulär. Dessutom kommer du efteråt att få med dig hem olika mallar, som du kan ändra och använda i din egen undervisning.

Datum: 28 februari, 13.00 - 15.00
Plattform: Chromebook, iPad eller dator
Målgrupp: Lärare, skolledare och annan personal
Utbildare: Gunilla Möller (Skolpartner)

Välj vilken/vilka workshops som du vill delta på.

?i