Advance - Sök till Advanias Traineeprogram 2020

Jobba med Sveriges nöjdaste IT-kunder

Hos Advania står medarbetaren i fokus. Med modern teknik och personlig approach hjälper vi företag att enkelt växa med IT. Vi finns i hela norden och har Sveriges nöjdaste IT-kunder genom att leverera marknadens bästa service. 

Tycker du om att arbeta i team och är du angelägen om att vara med och utveckla framtidens IT-tjänster tillsammans med oss? Vill du få chansen att bygga ett stort nätverk med några av Sveriges vassaste IT-specialister? Vill du kick-starta din konsultkarriär och samtidigt ha en trygg onboarding? Då kan Advanias traineeprogram Advance vara rätt för dig!

Vi tror på att värdet inom IT-branschen skapas av människor – för människor.  

 

Vi erbjuder

Trygghet

Genom vårt trainee-program vill vi ge den anställde en trygg grund att stå på i början av sin karriär. Vi erbjuder mentorer, utsatt tid för reflektion och specialanpassad upplärning.  

 

Utveckling

Kompetens är vår absolut viktigaste tillgång och vi är angelägna om att bibehålla, utveckla och attrahera våra medarbetare. Vi vill vara nummer ett på marknaden, både vad gäller kompetens, arbetsplats och leverans.

Stark företagskultur

Våra medarbetare är vårt absolut viktigaste kapital och vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med individer som delar vår värdegrund - att alltid sätta kundens behov främst

 

Trainee

Advania Advance

Genom ett strukturerat programupplägg på 12 månader får du en bred kunskap och erfarenhet av IT-branschen inför din framtida karriär hos oss. Förutom branschens nöjdaste kollegor får du en utbildad mentor som coachar och stöttar dig i ditt arbete – både internt och i uppdrag hos kund.

Under programmets gång får du möjlighet att genomföra utbildningar inom till exempel relevanta ramverk, agilt arbetssätt, Scrum, testledning, kravhantering och våra leverantörers system och lösningar. Vi lär känna varandra genom bland annat en kick off, reflektionsövningar, gruppdiskussioner och andra roliga aktiviteter.

 

Vad gör Advania? 

Tidigare deltagare om vårt program

"Över förväntan, att man får en så pass `skräddarsydd` personlig plan under introveckorna och hur man ska komma igång med arbetet framåt känns väldigt skönt"
"Jag bär med mig att även jag har ett stort ansvar och möjlighet att ta egna beslut, det verkar vara en organisation med högt i tak och det är okej att fråga när man inte förstår"
 

Är du intresserad? 

Anmälan till vårt traineeprogram har nu stängt. Här hittar du information om våra andra lediga tjänster!

?i