Hallå där Ann Esplund, Captain på Advania - Knowledge Factory

Knowledge Factory
15.03.2019

Hallå där Ann Esplund, Captain på Advania - Knowledge Factory

 

Hur kom du i kontakt med Advania?

Det var genom Knowledge Factory. Jag gillade den tydliga positionen och den höga kompetensen inom Microsoft-plattformen och IT-infrastruktur. Jag lärde känna ett bolag som är kompetent, tar väl hand om sina medarbetare och som det är lätt att jobba tillsammans med och nå bra resultat. 

 

 

Hur ser din professionella bakgrund ut?

Jag kommer närmast från Microsoft där jag varit ledare och coach i tio år och innan dess jobbade jag på IBM i elva år. Jag började som utvecklare på IBM och hade många spännande uppdrag inför den så kallade millenniebuggen som det då var stort fokus på. 

Jag blev snabbt intresserad av ledarskap och fick vara med och utveckla organisationen under mina år på IBM. Sedan fick jag ett uppdrag på Microsoft med uppgiften att hjälpa kunder genom deras digitaliseringsresa. 

Som ledare inom den globala tjänsteorganisationen coachade jag några av världens mest kompetenta individer inom områden som Azure och Office 365. Att få talanger att utvecklas till nya nivåer, både tekniskt och personligt, är något jag verkligen brinner för. 

 

Vad innebär din roll som Captain på specialistenheten Knowledge Factory? 

Att jobba nära kunder med väldigt kompetenta medarbetare och ha ansvar för kundrelationer, försäljning, personalansvar och rekrytering. Att synas på marknaden som ambassadör för ny teknik, att hjälpa våra kunder i deras resa mot att använda ny teknik och att stötta hela Advanias affär ut mot våra kunder. 

Jag är van att driva affären hela vägen och påverka kundens framgång. Jag gillar också att vi arbetar med små snabbfotade team och har direktkontakt med kunder och medarbetare. Jag är så laddad!

 

"Jag kommer att tillföra många tusen kilowatt, så se upp!"

 

Vad gör dig unik och vad kommer du tillföra?

Jag är full av energi och kommer att tillföra många tusen kilowatt, så se upp!

 

Vad är viktigt för dig i livet?

Att njuta! Oavsett om det handlar om semesterresor till solen eller bara en stund i soffan med min man när barnen lagt sig så vill jag ta tillvara på de fina stunderna i livet. Jag har en stor familj, hundar och katter, och jag spenderar gärna tid i stallet med tjejerna. Det gäller att ge varje dag en guldkant.

 

 

Vad är viktigt på jobbet?

Arbete är något man gör, inte en plats. Att kunna jobba flexibelt för att få ihop livspusslet är viktigt för mig. Det gör att både jag själv och vår personal har balans i livet, trivs, och presterar bättre.

På en dynamisk arbetsplats har vi roligare tillsammans och jag tror att det märks när man som kund har med oss att göra.

 

Vad står härnäst på din bucket list?

Att köra amerikanska Route 66 på motorcykel med min man och att uppleva det magiska landskapet på Island från ryggen på en islandshäst. 

 

Läs mer om Knowledge Factory


Back
?i