Advania på scen under SCUG - Klientdagarna 2019

Knowledge Factory News
01.04.2019

Advania på scen under SCUG - Klientdagarna 2019

 

Äntligen är dags igen! Den 3:e och 4:e april går SCUG.SE – Klientdagarna 2019 av stapeln hos Microsofts i Akalla. System Center User Group (SCUG) är ett Community för att öka kunskapen kring System Center Produkterna. Vi är stolta att vi har tre talare på scen från Advania. 

  • 3:e april 16:00-16:45:
    Configuration Manager Troubleshooting tips  - Johanna Blom, Johnny Radeck 
  • 4:e April 15:15-16:00:
    Intune App Protection - Nickolaj Andersen

  

Läs Johannas rapport från senaste SCUG dagarna här

System Center User Group grundades 2008 av Stefan Schörling då han kände det fanns ett behov av att öka kunskapen kring System Center Produkterna för att företag på ett effektivare sätt skulle kunna hantera sina IT Miljöer. Under åren så har gruppen anpassat sitt fokus mot de aktuella Microsoft teknikerna som kommer, men gruppens fokus på effektiv Klient och Infrastrukturhantering kvarstår, oavsett om det rör sig om Microsofts on-prem eller publika molntjänster. 

Gruppen skall verka för att dela kunskap och vara en länk för att knyta nya kontakter inom IT-branschen.

 

Läs mer om SCUG.SE och agendan här >>

Läs mer om Knowledge Factory här >>


Back
?i