Advanias specialister fortsätter att ligga i framkant

Knowledge Factory News
13.08.2019

Advanias specialister fortsätter att ligga i framkant


Microsoft har nyligen släppt certifieringar för att man ska kunna nå upp till nivån Azure Solution Architect Expert. Specialistenheten Knowledge Factory på Advania har idag redan ett 15-tal experter som genomfört de första certifieringarna.
 
- Med 15 certifierade Azure Solution Architects Experts blir vi unika på marknaden. På Advania har vi sedan ett år tillbaka en enhet som fokuserar hårt på Azure med kringliggande tjänster. Denna enhet drivs av Simon Wåhlin som är vår Chief Technical Architect inom området, säger Tobias Öien chef för IT Infrastructure på Advania.
 
För flera år sedan sattes strategin att differentiera oss genom hög kompetens inom IT Infrastruktur. Det ställer stora krav på våra medarbetare att vara i framkant och att kunna vara ambassadörer för ny teknik och IT-strategi på marknaden. Tjänster för traditionell IT-infrastruktur är inne i en omvandlingsperiod. Behovet ökar nu för rådgivning på en högre strategisk nivå än tidigare där digitalisering och cloudtjänster ligger högst på agendan.

Microsoft Solution Architect Expert på Azure?

Våra kunder blir mer och mer kräsna på sina leverantörer och har insett att IT-miljön blir alltmer komplex att förstå och utveckla. Rollen Trusted Advisor ser vi allt oftare i dialogen med våra kunder. Nu är siktet inställt på att stridsanpassa oss på riktigt när nu cloudtjänster ligger i topp på IT-chefernas agenda. Det gör vi genom att sätta oss in i den senaste tekniken och ett steg är att förkovra oss och att genomföra de certifieringar som Microsoft ser som viktigt.  

 

Läs mer om Knowledge Factory här >>


Back
?i