Skype for Business online End Of Life

Licens News
26.08.2019

Skype for Business online End Of Life 

Microsoft har meddelat att Skype for Business Online inte kommer vara tillgängligt efter den 31 juli 2021.
Redan den 1:a september 2019 kommer nya Office 365-kunder att migreras till Teams direkt och dessa har därmed ingen möjlighet att gå till Skype for Business. Det är värt att notera att detta meddelande inte påverkar varken Skype Consumer-tjänsten eller Skype for Business Server.

Hur fungerar Teams?
Microsoft Teams är en samarbets- och kommunikationslösning inom Microsoft 365. Allt kan flyttas till en fokuserad arbetsyta. Den integreras med andra lösningar från Microsoft och tredjepartsleverantörer samt med intern utveckling för att underlätta samarbete som kan ske snabbare och smartare - både inom och utanför organisationen.
 

Back
?i