Adobe Sensei är AI och maskininlärning för kundupplevelser

Licens News
05.09.2019

Adobe Sensei är AI och maskininlärning för kundupplevelser

Fler kunder i fler kanaler innebär en ökad efterfrågan på att leverera innehåll snabbare. I Adobe Creative Cloud får ni hjälp av den artificiella intelligensen hos Adobe Sensei för att gå från koncept till slutförande snabbare, oavsett om det handlar om att hitta rätt bild, skapa ett perfekt montage eller redigera videoövergångar.

Vad kunder vill ha och behöver utvecklas snabbt. I Adobe Experience Cloud bearbetar Adobe Senseis maskininlärning siffrorna, det hjälper er att se hur kunderna beter sig och använder dessa insikter för att leverera relevanta och personliga upplevelser, samt förutsäger vad kunderna vill ha härnäst. Ni kommer att upptäcka nya, liknande målgrupper att rikta er till och kan använda prediktiv modellering för att fatta bättre beslut.

 

Back
?i