Nyheter - cision

Advania signerar nytt strategiskt partnerskap

Advania Sweden utnämns nu som auktoriserad återförsäljare av affärskritisk programvara från VMS Software Inc.

Läs mer

Advania Sverige tecknar ett betydande ramavtal med SKL Kommentus Inköpscentral

Caperio, som numera är en del av Advania, har tecknat avtal med SKL Kommentus Inköpscentral, avseende ”programvaror och programvaror som molntjänst 2016”. Ramavtalet har ett beräknat värde på SEK 208 miljoner och gäller i två år, med möjlighet till ytterligare två års förlängning.

Läs mer

Transparens genom hela värdekedjan för en hållbar utveckling

Advania på plats hos underleverantörer i Kina

Läs mer

Advania underleverantör i gigantiskt molnbaserat IT-projekt

Felleskjøpet, den ledande leverantören av tillgångar till jordbruk i Norge, kommer att ersätta sina befintliga proprietära affärssystem med en helhetslösning baserad på Microsoft Dynamics. iStone har fått uppdraget att leverera projektet med hjälp av Advania Norway.

Läs mer

Microsoft ger Advania guldpartnerstatus x 10!

Det är med stolthet som partneransvarig, Andreas Slånemyr, meddelar att Advania Sverige har uppnått Microsoft guldpartnerstatus inom 10 kompetensområden.

Läs mer

Katrín Olga Jóhannesdóttir och Vesa Suurmunne har utsetts till nya ledamöter i styrelsen för Advania

Katrín Olga Jóhannesdóttir, född 1962, är ordförande i Isländska handelskammaren, vice ordförande i Islands tillväxtforum, styrelseledamot i Icelandair Group, medlem av Akur Invests investeringskommitté och medlem av förvaltningsrådet för Reykjavik Universitet. Hennes tidigare erfarenheter från ledande befattningar i näringslivet omfattar bl.a. Skipti, Siminn, Navision Software Island och styrelserepresentation i Advania, Centralbanken på Island, Sirius IT, Skjárinn, Ja, Ölgerdin Egill Skallagrimsson och Icepharma. Katrin Olga har en kandidatexamen i ekonomi från Islands Universitet och en magisterexamen i ekonomi från Odense universitet.

Läs mer
?i