Mattias Fors utnämnd till MVP

Pressmeddelande
11.02.2019

Mattias Fors utnämnd till MVP

Advanias Mattias Fors är ny Windows Insider MVP. Därmed blir han den andre svensken som får ta emot utmärkelsen som visar hur väl han vägleder kunder och kollegor i ny teknik. Mattias blir också MVP nummer fem här på Advania.

 

Mattias Fors med familj

 

Jag blev stolt men förvånad. På begäran av Microsoft fyllde jag i ett formulär men jag hade aldrig förväntat mig att något skulle hända”, säger han.

 

Mattias Fors, Technical Architect på Advania, jobbar med Microsofts molntjänster för moderna arbetsplatser inom ett fokusområde som heter ”Devices”. Det innebär Windows 10, Intune, Office 365 och Azure. Målet är att hjälpa kunder att jobba på ett mer effektivt och modernt sätt. Genom bloggen Deploywindows och ett aktivt
twitterkonto inspirerar han kunder och kollegor att bli bättre på att i praktiken utnyttja molntjänster och därmed få klienterna att fungera bättre för användarna.

 

Jag tycker flexibilitet och enkelhet är viktigt och hjälper våra kunder med tjänster där det finns lite mer automatisering så att allt blir enklare. Jag vill att de ska kunna utnyttja Microsofts produkter och tjänster på bästa sätt”, säger han.

 

Förutom jobbet, bloggandet och twittrandet så är balansen mellan fritid och arbetet viktigt för Mattias. Han är noga med att lika mycket tid som spenderas på jobbet ska ägnas åt familjen. Samtidigt berättar han att han just kommit in på en universitetskurs om Blockchain.

 

Jag har skrivit max ett blogginlägg i månaden, nu får väl det bli ett minimum när jag blivit MVP och så ska jag hinna med universitetskursen också”, säger han och skrattar.

 

Fakta

Namn: Mattias Fors.
Utmärkelse: Windows Insider Most Valuable Professional (MVP). Det är Microsofts nya program för att hjälpa till att utveckla och forma Windows tillsammans med Microsoft och deras produktteam.
Bor: Halmstad.
Ålder: Snart 40.
Familj: Tillsammans med Sandra har de två barn, Lovisa 4 år och Leon 5 år.


Fler pressmeddelanden
Back
?i