Advania är - i år igen - Platinumspecialiserad hos HPE

Pressmeddelande
15.11.2019

Platinum-specialiserade hos HPE

Som en av Hewlett Packard Enterpriseas mest pålitliga partner har Advania återigen blivit certifierad Platinum Hybrid IT Partner – den högsta nivån för HPE-specialisering.

 Bild: Toni Drk, partnerchef för HPE Sverige tillsammans med Tomas Wanselius, VD för Advania Sverige framför några av Advanias Guldmyranutmärkelser.

– Vårt partnerskap med HPE skapar en trygghet som innebär att Advania kan erbjuda kunden de bästa IT-lösningarna, säger Tomas Wanselius, vd för Advania Sverige.

Genom investeringar inom kompetensutveckling och tekniska certifieringar har Advania ännu en gång blivit utsedd till HPE Partner Ready Solution Provider Platinum Hybrid IT Partner ytterligare ett år. Utöver att vara Platinum utmärker sig Advania även som specialiserad Service Provider och specialiserad inom services och Aruba.

– HPE Platinum Partner är det yttersta beviset på partnerskap, kompetens och kundnöjdhet och vi är mycket glada att Advania återigen är med i denna väldigt exklusiva skara av partners i Sverige. Våra partners är som en förlängning av HPE där vi vet att vi kan lita på att de levererar den bästa servicen och tar beslut som gynnar kundernas intressen, säger Toni Drk, partnerchef för HPE Sverige.

– Vi är så klart glada och jättestolta. HPE-specialiseringarna är ett bevis på att vårt målmedvetna arbete med att ge kunden de bästa lösningarna har lönat sig, fortsätter Tomas Wanselius.

Advania kammade även hem två prestigefyllda guldmyror hos HPE tidigare i år – HPE Innovation Partner of the Year och HPE As a Service Partner of the Year – och hoppas självfallet på att utöka stacken i februari när det är dags igen för HPE:s Partner Of the Year-utmärkelser på Guldmyregalan. Guldmyran delas ut till partners som säljer och levererar HP:s och HPE:s innovation i linje med respektive strategier. 


Advanias samtliga specialiseringar hos Hewlett Packard Enterprise och Aruba:
HPE Partner Ready Solution Provider Platinum Hybrid IT Partner
HPE Partner Ready Service Provider Gold
HPE Partner Ready Services Gold
HPE Partner Ready Services, Gold Delivery partner
Aruba Partner Ready for Networking Gold

                   

 

 


Fler pressmeddelanden
Back
?i