Microsoft

En förberedelse för högre utbildning och arbetsliv

Skolan ska förbereda eleverna för framtiden och Microsoft är dominerande vid universitet, högskolor och i arbetsliv. När pedagogiken stöds av tekniken kan undervisningen effektiviseras samtidigt som eleverna får en relevant digital kompetens. Office 365 är Microsofts molnbaserade plattform som ger dig tillgång till en rad verktyg som kan användas i skolan. Den innehåller tjänster Teams som är Microsofts senaste kommunikationsverktyg för att minska mejlhantering. I O365 finns även flaggskeppet OneNote, en kraftfull anteckningsbok som kan användas både individuellt, i klass och kollegium. 

Advania sätter pedagogiken i centrum och hjälper till längs hela den digitala resan från strategi till utrullning av enheter samt utbildning av personal. Advania har arbetat med kommuner och skolor i hela Sverige och har erfarna konsulter med en god pedagogisk bas. 

 

Varför Advania?

Advania är en ledande partner för Microsoft i Norden. Advania är en licenslösningspartner och har kompetens på guldnivå i de flesta av Microsofts partnernätverksprogram, vilket ger företaget en fördel när det gäller planering, implementering och service av Microsoft-produkter. 

Utbildningar

Vi utbildar dig!

  • Grundutbildning i O365, Molntjänster, OneDrive, Word Online OneNote och Teams
  • Fördjupning i OneNote och Teams
  • Andra tjänster i O365: Forms, Skype, Sway, Planner, Micecraft med mera.

Det jag främst tar med mig från dagens utbildning är vilka möjligheter det finns i O365.

Lärare i Vadstena

Digitalt verktyg

Minecraft i skolan

Minecraft Education Edition kan användas som ett digitalt verktyg av både lärare och elever för att på ett kreativt sätt konkretisera ämnen så som exempelvis språk, naturkunskap och programmering. Det kreativa lärandet kan även leda till förbättrad inlärning och stimulera samarbetsförmågan hos elever. På Advania hjälper vi lärare att komma igång och använda Minecraft på ett pedagogisk sätt i klassrummet.

Kompetens

Konsulter

Våra erfarna konsulter har en stor erfarenhet av utbildning inom digital kompetens och digitala verktyg. Här är några av våra konsulter.

 

Lars Rask

 

Johan Klavins

 

Andreas Fjäll

 

Erik Jaråker

Kontakta mig

 

Kalle Sander
Försäljningschef

+46 73 867 60 57
kalle.sander@advania.com

?i