ServiceNow

Service Management i världsklass

ServiceNow är en världsledande aktör inom Enterprise Service Management. Genom att digitalisera arbetsprocesser i deras plattform kan organisationer både förenkla och effektivisera sitt arbete. Målsättningen är att skapa en fantastisk upplevelse för både kunder och anställda.

Advania har arbetat med ServiceNow sedan 2009 och är idag en strategisk partner på den svenska marknaden. Vi är en helhetsleverantör som kan hjälpa er med allt ifrån rådgivning till implementation och förvaltning. Dessutom har vi flest certifieringar i hela Sverige vilket möjliggör att ni som kund får en kompetent och fungerande lösning.

Varför Advania

Advania har lång erfarenhet som konsultleverantör inom Service Management med lokal förankring i flera orter i Sverige. Vi har stor erfarenhet av att bygga anpassade lösningar för en stor variation av kunder från globala organisationer till offentlig verksamhet. 

Våra konsulter säkerställer kvalitet genom certifieringar inom ServiceNow. Advania är en helhetsleverantör och hjälper er under hela livscykeln, från förstudie och rådgivning till implementation och drift.

Hur kan vi hjälpa dig?

  • Strategisk rådgivning för att underlätta beslutsfattande kring Service Management från ett tekniskt och kommersiellt perspektiv.
  • Framtagande av nulägesanalyser och förstudier.
  • Implementering av ServiceNow's applikationer i Advanias datacenter eller i ServiceNow's moln.
  • Integration till och från ServiceNow och andra system.
  • Träning och utbildning för administratörer och användare. 

Implementation

Kom igång snabbt!

När kan ni börja använda systemet? Reducera tiden från uppstartsmöte till Go-Live med ServiceNows implementeringsmetodik (NowCreate) kombinerat med Advanias erfarenheter. Dra nytta av den samlade kunskapen om hur plattformen ska installeras på ett effektivt sätt.

Verksamhetsnytta

Maximera din investering

Vad är dina affärsutmaningar och vad kan du göra åt det? Få stöd för att realisera er digitaliserings-strategi eller inför kontinuerliga förbättringar för en förbättrad kund- och användarupplevelse. 

Underhåll

Få ordning och reda

För att möta kraven och förväntningarna från verksamheten behöver ServiceNow-plattformen underhållas kontinuerligt. Med stöd av administrativa och operativa tjänster skapar du rätt förutsättningar för att hålla ordning och reda över tid.

En plattform

Förenkla din vardag

Integrera dina affärsapplikationer med ServiceNow för att skapa en gemensam plattform för aktivitetshantering. Använd kraften i ServiceNow's workflow-motor för att automatisera stora delar av ditt dagliga arbete. 


Enkelt

Förbättra användarupplevelsen

Leverera en modern användarupplevelse och systemförståelse genom att se till att dina administratörer och användare vet hur man får ut det mesta av plattformen.

Effektivitet

Hantera driftstörningar snabbt

Driftstörningar påverkar kunder, samarbetspartners och anställda negativt - vilket resulterar i ekonomiska förluster och skador på företagets rykte. Med ett supportavtal i grunden får du hjälp när du behöver den.

 

Nyheter och Blogg

Göteborg Stad Intraservices nära samarbete

Vi löser våra  ärenden snabbare idag. Dessutom har vi en bra dokumentation av alla ärenden och vi har färdiga mallar på svar då samma frågor ofta dyker upp flera gånger. 

Matilda Lindström
Verksamhetschef 
Läs mer 

Partnership beyond technology

Kontakta mig

Krister Olsson
Business Area Manager

+46 76 140 04 31

?i