se-advania-office-62-1920x1080
En molnbaserad klientlösning för dagens sätt att arbeta

ChromeOS

Nya tider leder till nya arbetssätt

Sättet vi arbetar på har förändrats. Att kunna jobba smidigt och effektivt även på distans har blivit allt viktigare och allt fler medarbetare vill att deras arbetsverktyg ska vara lika sömlösa och användarvänliga som de appar och tjänster de använder privat.

9 av 10 som arbetat hemma under pandemin vill kunna fortsätta göra det även i framtiden, det visar Internetstiftelsens årliga undersökning Svenskarna och internet 2021. För att då få produktiva medarbetare krävs moderna och säkra lösningar som ger dem tryggheten och flexibiliteten i att kunna jobba oavsett var de befinner sig eller från vilken enhet.

Vi hjälper er att ta er verksamhet till nästa nivå med hjälp av smarta arbetsverktyg och enheter i världsklass. Google Chrome Enterprise är en molnbaserad klientlösning som skapar värde för er organisation - oavsett storlek. Samarbeta säkert och effektivt på distans och låt IT-avdelningen fokusera på att utveckla verksamheten snarare än att administrera den.

 

Chrome-OS
SMARTA ARBETSVERKTYG

Arbeta säkert och molnbaserat med ChromeOS

Chrome Enterprise frigör företagsfunktionerna i webbläsaren Chrome, ChromeOS och Chrome-enheter. Det är en helt molnanpassad lösning som ger er tillgång till smarta arbetsverktyg, integrationer med tredjepartsprodukter samt support dygnet runt för IT-administratörerna.

Allting manageras enkelt i Google Admin Consol vilket ger IT-avdelningen möjlighet att konfigurera och distribuera datorer till anställda helt kontaktlöst. Med inbyggd säkerhet i både operativsystem och webbläsare skyddar ni ert data effektivt oavsett vart era anställa befinner sig eller om flera personer delar på samma enhet.

Implementeringen av Chromebooks kan ge er betydande kostnadsbesparingar genom minskade inköpskostnader och driftskostnader samt en förenklad administration med mindre support och underhåll.

Fördelar med ChromeOS

saker-IT-ikon
Säkerhet från grunden

Minska säkerhetsansvaret på den enskilde användaren med hjälp av enheter och webbläsare som har säkerhet inbyggt i sin konstruktion.

  • Förhindrad påverkan på OS genom att två versioner körs hela tiden.
  • Begränsad attackyta med Sandboxing och genom att hålla app- och OS-processer separerade.
hallbarhet-ikon
Minskad klimatpåverkan

Minska er klimatpåverkan med hjälp av ett energieffektivt operativsystem och möjlighet att förlänga livslängden på era enheter.

  • ChromeOS Flex ger er möjligheten att köra ChromeOS på era befintliga datorer oavsett om det är PC eller Mac.
  • ChromeOS-enheter förbrukar upp till 46 % mindre energi jämfört med andra enheter genom effektiv laddning och optimerad enhetsprestanda.
ide-ikon
Smarta företagsfunktioner

Förenkla administrationen och ge IT-avdelningen full kontroll med flexibel åtkomsthantering och avancerade säkerhetsfunktioner.

  • Flexibel åtkomsthantering med stöd för både lokal AD-integration och avancerade SAML SSO-lösningar.
  • Om en användare blir av med sin Chromebook kan IT-avdelningen enkelt inaktivera den och förhindra att fel personer får åtkomst till företagets data.
business-chart-55x55
Få ut mer av er investering

Genom lägre fasta kostnader för IT och färre driftstopp kan ni sänka er totala ägandekostnad och dessutom höja medarbetarnas produktivitet.

  • Öka medarbetarnas produktivitet genom att minimera driftstopp och tid för uppdateringar.
  • Låt medarbetare dela information i realtid och slipp behovet av att säkerhetskopiera enheter och data.

Kraftfulla Chromebooks som passar ditt sätt att arbeta

HP Elite c1030 Chromebook Enterprise-1

HP Elite c1030 Chromebook Enterprise

Lenovo ThinkPad C13 Yoga Chromebook Enterprise-1

Lenovo ThinkPad C13 Yoga Chromebook Enterprise

Dell Latitude 7410 Chromebook Enterprise-1

Dell Latitude 7410 Chromebook Enterprise

Vi hjälper er skapa den nya tidens arbetsplats

På Advania har vi kunskapen och möjligheterna att hjälpa er skapa en effektiv och flexibel arbetsplats, där frihet och säkerhet går hand i hand. Med hållbara tekniska lösningar hjälper vi er nå era affärs- och hållbarhetsmål och genom att vara lyhörda och flexibla bestämmer vi takten tillsammans med dig. Vi finns över hela Sverige och kan hjälpa er lokalt med implementation, service och support.

Med en Proof of Concept (PoC) hjälper vi er att lyfta det visade teoretiska värdet av ChromeOS, till en praktisk verklighet.

Börja din ChromeOS-resa med oss

Google ChromeOS Horizontal Full Colour RGB w_ Transparent background

 

Vill du veta hur ChromeOS kan hjälpa din verksamhet?

Som IT-ansvariga har vi ett ansvar att inte bara stödja det dagliga arbetet utan även att utveckla och förbättra verksamheten. Vi måste tillhandahålla rätt verktyg som ger våra medarbetare möjlighet att vara flexibla, få tillgång till information och kunna fatta beslut i realtid. Kontakta oss så berättar vi mer hur Chrome OS kan hjälpa din verksamhet.

Undrar du över något?

Kontakta vår specialist

Business Developer & Partner Manager
Business Developer & Partner Manager

Jesper Måwe