IT-företag med IT-konsulter i Halmstad: Helhetsleverantör | Advania

IT-företag i Halmstad

På Advania i Halmstad är vi ca 25 medarbetare. Du hittar hela vår kompetens gällande sourcing, communications centers, transformation & automation, datacenter och IT-infrastruktur på vårt kontor på Linjegatan. Det som kopplar ihop oss är hur vi alla jobbar tillsammans för att göra det enkelt att växa med IT. 

Advania erbjuder kompletta IT-lösningar och IT-konsulter till företag och offentlig verksamhet som förenklar och hjälper dem att växa. Med hjälp av ledande teknologi, plattformslösningar, tjänster och strategiska partnerskap erbjuder vi noggrant utvalda lösningar som skräddarsys efter varje unikt kundbehov. Fokus ligger på långsiktiga relationer och att leverera marknadens bästa service.

Det ska vara enkelt att växa med IT

Ni vill kunna jobba snabbare och smidigare, men framförallt roligare. Det är vad vår sourcingverksamhet som utvecklats över mer än 20 år handlar om - att göra det enklare för era användare på er arbetsplats. 

Flexibilitet och agilitet är ledorden i vår sourcingleverans. Vi säkerställer era affärskritiska applikationer i svenska datacenter - med en lokal leveransorganisation i Halmstad. Ni får specialister tillgängliga från hela Sverige vilket skapar en både tryggare och enklare leverans så att ni istället kan fokusera på din verksamhet.

Vill du veta hur vi som IT-företag kan hjälpa er växa med IT?

– Ta gärna kontakt med oss! 

?i