IT-for-alla-behov-outsourcing-1920
FOKUSERA PÅ DIN KÄRNVERKSAMHET

Mer tid för det som skapar värde

Att köpa som tjänst: IT-outsourcing

Din digitala verksamhet i våra händer

Drift och support är inget tomtefamiljen behöver tänka på, de har outsourcat det till oss på Advania och känner sig trygga med att verksamhetsstöden fungerar. Så kan de i stället ägna sig åt det de är bra på och som skapar värde – och sådant de tycker är kul. Vill du ha det lika tryggt och trevligt som tomtefamiljen även i din verksamhet?

Låt oss ta hand om hela eller delar av din IT-miljö och göra din digitala verksamhet problemfri, säker och användarvänlig. Välj bland vårt stora utbud av anpassade tjänster som vi sedan skräddarsyr enligt dina beh

Med oss som partner får du tät och tillgänglig kommunikation på alla nivåer – operativt, taktiskt och strategiskt. På så sätt kan vi tryggt och säkert bidra till att du styr din IT-miljö åt rätt håll när verksamhetens behov och omvärldens krav förändras.

Personas konsumtionsbaserad IT
Vrid på kranen för hållbar IT-konsumtion

Konsumtionsbaserad IT

On-premplattform som tjänst möter den moderna molnupplevelsen. Vi erbjuder en flexibel helhetsleverans för din verksamhet.

Med konsumtionsbaserad IT får du stor flexibilitet och kan agilt ändra omfattningen av IT-tjänsterna vid behov. Din verksamhet är inte låst av fasta avtal utan kan snabbt skapa nya erbjudanden och slipper tidsödande manuella hanteringar.

Ordförrådet

Hur går egentligen en IT-upphandling till? Vi reder ut detta på ett begripligt sätt.

Checklista för smart IT-outsourcing
Checklista för smart IT-outsourcing

Så väljer du rätt outsourcingpartner

Ska du göra det strategiska valet kring vilka tjänster som ska outsourcas och vilka tjänster som ska genomföras internt i verksamheten? Vi har samlat alla frågor du behöver ställa till en potentiell teknikpartner, och listar andra saker du bör ha i åtanke innan du fattar ditt slutgiltiga beslut. I checklistan hittar du konkreta tips och tricks för framgångsrik IT-outsourcing.

Upphandlingsmall för IT-outsourcing
Upphandlingsmall för IT-outsourcing

Gör upphandlingen enkel och lyckad

För att lyckas med en framgångsrik outsourcing finns det några saker som är viktiga att tänka på, där en bra upphandling är ett bra första steg.

Och gör du ett bra förarbete blir det enklare för leverantörerna att komma med förslag som passar din verksamhet. Ett första tips är att beskriva vad målet med de olika tjänsterna är för din verksamhet, i stället för att försöka sig på en beskrivning av hur leverantören ska producera tjänsterna. Många fler tips får du i vår maffiga mall!

 

Techstudion: Konsumtionsbaserad IT
PODCAST: Konsumtionsbaserad IT

Anpassad IT för din verksamhets behov

I det sjunde avsnittet av Techstudion möter Hans Werner vår Solution Architect Peter Fischer för att prata om konsumtionsbaserad IT. Vad är det och varför ska du tänka konsumtionsbaserat för din verksamhet?

Julefrid året runt med IT-outsourcing

Med outsourcad IT kan tomtefamiljen känna sig trygga med att drift & support fungerar som smort - och få mer tid till familjen.

video cover

Advania har samarbetat med Hewlett Packard Enterprise (HPE) i över 20 år och är certifierat som HPE Platinum Partner.

Advania är en av Lenovos största partners i Sverige och certifierad Platinum Partner med fokus på klient.

Managerade tjänster i långsiktiga partnerskap

Vi vill förstå dina verksamhetsbehov

Låt oss skapa en långsiktig relation