Bakggrund för webheader-1920x1080-gradient1
radargrp_logo-min.1b4f22b1
OpenText Cybersecurity
Seminarium tillsammans med Radar och OpenText

All publicitet är bra, men kanske inte alltid

15 februari 2024 | Hos OpenText i Stockholm eller online

Förbättra säkerhet, regelefterlevnad och effektivitet

Säkra din verksamhets viktigaste tillgångar! Få kunskap och insikter om hur du kan behålla kontrollen över de data din verksamhet hanterar samtidigt som du klarar regulatoriska krav och hittar nya affärsmöjligheter.

Du får våra experters bästa råd

Kom och lyssna på när Radar Groups Freddie Rinderud Head of Advisory Services tillsammans med Fredrik Möller från Advania och Erik Norgren från OpenText när de berättar hur du kan skydda din mest värdefulla information och samtidigt göra den tillgänglig för Analytics, BI och monetisering på säkert vis.

Vi delar också med oss av erfarenheter från nyligen avslutade projekt med en svensk bank och med livsmedelsföretaget Carrefour. Vilka var utmaningarna, vilka lösningar kom vi fram till och vilket värde skapade vi tillsammans?

Vi ser fram emot att träffa dig och prata om din verksamhets behov och framtid – varmt välkommen med din anmälan!

Plats: Hos OpenText på Karlavägen 108 i Stockholm, eller via länk
Tid: Torsdag 15 februari 2024, kl. 8.30 - 11.00

 

Anmäl dig till eventet hos Opentext

Agenda för dagen

8.30 - 9.15
Radar inleder dagen - Från IT-säkerhet till Digital affärsrisk

En osäker omvärldssituation, ökad digitalisering och nya regulatoriska krav förändrar cybersäkerhetsarbetet dramatiskt. Radar presenterar en översikt av cybersäkerhetsläget och tre avgörande inriktningsbeslut för att skydda din verksamhet och hantera din digitala affärsrisk.
09.20 - 9.50
Vi har ett förslag! Med Fredrik Möller från Advania

Advania har ett förslag! Där ni kan hantera den exponentiella tillväxten av data och fortfarande efterleva regulatoriska krav – är det en utmaning eller en möjlighet, eller en kombination av båda? Trycket ökar på att behålla kontrollen över de data du hanterar, följa regelverk, öka säkerhet samt få en kostnadskontroll samtidigt dra fördelar och hitta affärsmöjligheter i användningen av dina data. Alla är överens om att frågan är komplex. Vi presenterar Datamanagement as a Service
10.00 - 10.35
Skydda organisationens guld, ditt företags data, men på ett smartare sätt
Lyssna på Erik Norgren, Sales Specialist Data Privacy

Voltage by OpenText har nyligen blivit utsedd till ”Best in Class” av the Forrester wave vad gäller marknadens bästa ”Data Security” plattform och framförallt uppmärksammades vår patenterade teknologi att säkra samt göra det enklare att dela affärskritisk data både internt och externt. Vi kommer presentera hur du kan skydda din mest värdefulla information och samtidigt göra den tillgänglig för Analytics, BI och Monetisering på säkert vis. Avslutningsvis ger vi er insyn i ett par nyligen avslutade projekt, bla en svensk bank och livsmedels-företag Carrefours resa tillsammans med oss. Vilka utmaningar man hade, lösningarna vi kom fram till och vilket värde vi skapade tillsammans.
10.40 - 11.00
Radar summerar dagen: Påverkan och spaning - NIS2 och Dora utifrån datahantering
Vi ser fram emot att träffa dig!

Anmäl dig så ses vi den 15 februari