Tottenham arena matchvy
hpe_aruba_orange_rev_rgb

Tottenham Stadium

London 

Res tillsammans med oss till London och Tottenham Stadium

Vill du också uppleva vad tekniken kan göra för sporten, besökarna och tillgängligheten på Tottenham Hotspur Stadium? Snart är det dags för nästa fascinerande studiebesök till London tillsammans med Aruba och fler nyfikna kunder. Du kanske vill hänga med dit för att bli inspirerad hur man kan möta besökare med den bästa upplevelsen så att din nästa gäst vill komma tillbaka och bli en ambassadör som sprider positiv reklam vidare till andra? Hoppas att du vill följa med oss nästa gång till London & Tottenham Stadium!

Se fram emot fyra inspirerande dagar:*
Dag 1: flyg och transfer direkt till Tottenham Stadium för en guidad tur på arenan, konferens med Aruba, incheckning på hotellet och en avslutande middag.
Dag 2: frukost och promenad till Advania konferens, eftermiddagsaktivitet och avslutande middag.
Dag 3: fritid över lunch, samling för avfärd till Tottenham Stadium och match i Premier League, VIP paket och middag på plats.
Dag 4: frukost och utcheckning för transfer till flygplatsen.
*Detta är endast en indikation på upplägg då vi behöver förhålla resan efter hur matcherna ligger i ligan.

Därför ska du besöka Tottenham Stadium
Målet är att bygga en av de smartaste, mest uppkopplade arenorna i världen för att göra matchdagen oförglömlig för tiotusentals fans. Från kontantlösa transaktioner till en omedelbar vägvisning för enkel navigering på plats möjliggör teknikens nya nivåer av säkerhet och engagemang och lägger kontrollen över matchdagen direkt i händerna på fansen. Det finns oändligt med användningsområden för att möta kundens  behov på plats, vare sig det rör sig om en arena mer snarlik en Smart City, ett köpcentrum, hotell, museum, universitet eller andra offentliga ytor där gästen förväntar sig en upplevelse utöver det vanliga.

Paketpris lämnas vid efterfrågan
Kontakta din säljare om du vill veta mer och få ett paketpris på nästa resa till London och Tottenham Stadium tillsammans med Advania och Aruba.

 

Läs mer från vårt tidigare besök: På besök i den smarta arenan

Är du intresserad?

Kontakta mig för mer information och anmälan

Sales Manager
Sales Manager

Roger Dorf