Advania | Google Chrome Enterprise

 

Nya tider leder till nya arbetssätt

Sättet vi arbetar på har förändrats. Att kunna jobba smidigt och effektivt även på distans har blivit allt viktigare och allt fler medarbetare vill att deras arbetsverktyg ska vara lika sömlösa och användarvänliga som de appar och tjänster de använder privat.

9 av 10 som arbetat hemma under pandemin vill kunna fortsätta göra det även i framtiden, det visar Internetstiftelsens årliga undersökning Svenskarna och internet 2020. För att då få produktiva medarbetare krävs moderna och säkra lösningar som ger dem tryggheten och flexibiliteten i att kunna jobba oavsett var de befinner sig eller från vilken enhet. 

Vi hjälper er att ta er verksamhet till nästa nivå med hjälp av smarta arbetsverktyg och enheter i världsklass. Google Chrome Enterprise är en molnbaserad klientlösning som skapar värde för er organisation - oavsett storlek. Samarbeta säkert och effektivt på distans och låt IT-avdelningen fokusera på att utveckla verksamheten snarare än att administrera den.

Hur kan molntjänster hjälpa företag att bli mer produktiva?

Som IT-ansvariga har vi ett ansvar att inte bara stödja det dagliga arbetet utan även att utveckla och förbättra verksamheten. Vi måste tillhandahålla rätt verktyg som ger våra medarbetare möjlighet att vara flexibla, få tillgång till information och kunna fatta beslut i realtid. Ladda ner vår guide och se hur molntjänster bidrar till verklig utveckling.

Ladda ner vår guide

Arbeta säkert och molnbaserat med Chrome Enterprise

Chrome Enterprise frigör företagsfunktionerna i webbläsaren Chrome, Chrome OS och Chrome-enheter. Det är en helt molnanpassad lösning som ger er tillgång till smarta arbetsverktyg, integrationer med tredjepartsprodukter samt support dygnet runt för IT-administratörerna.

Allting manageras enkelt i Google Admin Consol vilket ger IT-avdelningen möjlighet att konfigurera och distribuera datorer till anställda helt kontaktlöst. Med inbyggd säkerhet i både operativsystem och webbläsare skyddar ni ert data effektivt oavsett vart era anställa jobbar ifrån eller om flera personer delar på samma enhet.

Implementeringen av Chromebooks kan ge er betydande besparingar i organisationen genom minskade inköpskostnader och driftskostnader samt en förenklad implementering och administration med mindre support och underhåll.

Säkerhet från grunden

Minska säkerhetsansvaret på den enskilde användaren med hjälp av enheter och webbläsare som har säkerhet inbyggt i sin konstruktion.

  • Förhindrad påverkan på OS genom att två versioner körs hela tiden.
  • Begränsad attackyta med Sandboxing och genom att hålla app- och OS-processer separerade.
Smarta företagsfunktioner

Förenkla administrationen och ge IT-avdelningen full kontroll med flexibel åtkomsthantering och avancerade säkerhetsfunktioner.

  • Flexibel åtkomsthantering med stöd för både lokal AD-integration och avancerade SAML SSO-lösningar.
  • Om en användare blir av med sin Chromebook kan IT-avdelningen enkelt inaktivera den och förhindra att fel personer får åtkomst till företagets data.
Få ut mer av er investering

Genom lägre fasta kostnader för IT och färre driftstopp kan ni sänka er totala ägandekostnad och dessutom höja medarbetarnas produktivitet.

  • Öka medarbetarnas produktivitet genom att minimera driftstopp och tid för uppdateringar.
  • Låt medarbetare dela information i realtid och slipp behovet av att säkerhetskopiera enheter och data.

Kraftfulla Chromebooks som passar ditt sätt att arbeta

HP Elite c1030 Chromebook Enterprise

Lenovo ThinkPad C13 Yoga Chromebook Enterprise

Dell Latitude 7410 Chromebook Enterprise

Vi hjälper er skapa en effektiv
och flexibel arbetsplats

På Advania har vi kunskapen och möjligheterna att hjälpa er skapa en effektiv och flexibel arbetsplats. Vi finns över hela Sverige och kan hjälpa er lokalt med implementation, service och support. Med hjälp av produktspecialister och erfarna tekniker hjälper vi er verksamhet att fungera sömlöst samtidigt som ni har kontroll över kostnaderna.

Med hjälp av en Proof of Concept (PoC) hjälper vi er att lyfta det visade teoretiska värdet av Chrome Enterprise, till en praktisk verklighet.

 

Vill du veta hur ni kan implementera Chrome Enterprise i er verksamhet?

Kontakta mig!

Jesper Måwe
Chrome Enterprise Specialist

+46 73 625 79 53

Partnership beyond technology

?i