Advania | Google Chrome Enterprise

 

Arbeta säkert, snabbt och effektivt direkt i molnet!

Hos Advania finns expertisen för att kunna ta er verksamhet till nästa nivå – för molnbaserade arbetsflöden i världsklass. Chrome Enterprise låser upp företagsfunktionerna i Chrome OS, Chrome Browser och Chromebooks – oavsett storlek på verksamheten. 

Med tillgång till Google Admin Console slipper IT-avdelningen lägga tid på vardagliga administrativa uppgifter och kan istället fokusera på att säkra åtkomst till data och appar för personalen och att utveckla verksamheten. Med Chromebooks får du en säker och snabb åtkomst till applikationer, reducerade driftstopp, förbättrade arbetsflöden och kostnadsbesparingar.

Anmäl dig till vårt webbinarium!

Säkerhet och integritet är en nödvändighet för att kunna driva innovation och digitalisera sin verksamhet. När vi nu jobbar på distans blir detta ännu viktigare och företag behöver ge sina anställda möjligheten att både säkert och effektivt kunna jobba hemifrån.

Den 15 december håller vi ett webbinarium tillsammans med Google där vi berättar mer om säkerheten i ChromeOS.

 

Fem fördelar med Chromebooks:

1. Enkelt

Utnyttja kraften i molnet. Med Google Admin Console har din IT-avdelning full kontroll – även på distans.

2. Flexibel Åtkomst

Arbeta på avstånd och få full tillgång till molnet var du än befinner dig.

3. Säkerheten framför allt

Med multipla säkerhetslager och marknadens säkraste webbläsare skyddas dina användare från potentiella säkerhetshot.

4. Snabbt

Från att du startar upp din dator har du blixtsnabb tillgång till molnet och all viktig information. 

5. Kostnadseffektivt

Spara pengar genom ökad produktivitet, mindre IT-support och minskade kostnader för hårdvara och licenser.

Chromebooks i din verksamhet

Implementering av Chromebooks kan ge er betydande besparingar i organisationen genom minskade inköpskostnader och driftskostnader samt en förenklad implementering och administration med mindre support och underhåll.

Öka produktiviteten hos personalen genom att ge dem tillgång till snabba, säkra och flexibla datorer.

För att se hur Chromebooks kan effektivisera och förbättra just din verksamhet, fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

 

 

Undrar du över något?
Kontakta mig! 

 
Fredrik Alktun
Business Area Manager Workplace

 

Varför Chrome Enterprise

Google Chrome Enterprise är en företagslösning för Chrome-enheter, Chrome-webbläsare och Chrome OS. Med Chrome Enterprise får ditt företag tillgång till molnbaserade verktyg, integreringar med tredjepartsprodukter och support dygnet runt för IT-administratörerna.

Med Chrome Enterprise har ditt företag support via telefon och e-post direkt från Google närhelst det behövs.

Fler användare på samma enheter? 
Chromebooks är designade för ett säkert användande, så att din data skyddas även om ni är fler som delar på samma enheter. Efter användning rensas din lokala användardata så att nästa person som loggar in på enheten får snabb och smidig tillgång till sin information. Om en användare förlorar sin Chromebook kan IT-avdelningen enkelt inaktivera enheten, förhindra åtkomst från obehöriga och skydda företagsdata.

Chromebook Enterprise
Chromebooks som är speciellt designade för företag. Dina medarbetare behöver enbart starta sin enhet och logga in för att företagets IT-policys ska implementeras direkt från molnet till Chromebooken. Allt utan extra handpåläggning och utan att användaren märker av det. Chromebooks startar på mindre än 10 sekunder från helt avstängt läge och från standby är du direkt igång och online. Samtidigt får IT-avdelningen full kontroll på alla IT-policys för företagets samtliga enheter och användare. 

Det är enkelt att arbeta remote med full tillgång till molnet och det är enkelt att integrera med Active Directory och SAML SSO-leverantörer för flexibel åtkomst till dina resurser oavsett användningsområde. Det är även möjligt att aktivera delade enheter med hanterade gästsessioner eller ett så kallat kioskläge.

Chrome Enterprise Upgrade
Har ni redan Chromebooks i er organisation kan ni lägga till Chrome Enterprise Upgrade så låser ni upp företagsfunktionerna i Chrome OS. Detta innebär att er IT-avdelning kan säkra och förstärka arbetsstyrkan i molnet - enkelt, snabbt och säkert!

 

Några av de Chromebook Enterprise-modeller vi erbjuder:

HP Elite c1030

- 13,5" diagonal FHD-skärm
- Ultratunn 360°-design
- Sure view (elektroniskt sekretessfilter)
- Pennstöd
- Aluminium-chassi

Dell Latitude 7410

- 14" FHD- eller 4K-skärm
- Lång batteritid

Acer Chromebook Spin 713

- 13,5" med upplösning 3:2
- Touch-skärm

Advania om Chrome Enterprise

"Tack vare digitaliseringen kan vi idag arbeta på ett helt annat sätt än tidigare, vi är mycket mer rörliga vilket kräver mer av både hårdvara och mjukvara. Med Chrome Enterprise får samtliga medarbetare tillgång till molnet på mindre än tio sekunder – oavsett var de befinner sig geografiskt. Dessutom möjliggör operativsystemet kostnadsbesparingar tack vare ökad produktivitet, minskade driftstopp och mindre tid som läggs på IT-support. Den här sortens teknik bör vara relevant idag och det är spännande att få möjlighet att sprida den!"  
– Fredrik Alktun, Business Area Manager Workplace

Vill du veta mer om hur ni kan integrera Chrome Enterprise i er verksamhet?


Partnership beyond technology

?i