Svensk Sourcing - Mer kraft i dina händer

Det ska vara enkelt att växa med IT

Du vill kunna jobba snabbare och smidigare, men framförallt roligare. Det är vad vår sourcingverksamhet som utvecklats över mer än 20 år handlar om - att göra det enklare för dig på din arbetsplats. 

Flexibilitet och agilitet är ledorden i vår sourcingleverans. Vi säkerställer era affärskritiska applikationer i svenska datacenter - med en leveransorganisation inom Sverige. Det blir både tryggare och enklare och du kan istället fokusera på din verksamhet.

Flexibilitet

Avtalat och klart - men ändå inte nöjd?

Nya krav på verksamheten och digitaliseringens utveckling är både främjande och hämmande. Det är inte okänt att nya avtal inte räcker till trots att de levererar allt som står. 

Våra avtal har vanligtvis en ömsesidig uppsägningstid på sex månader och under kontraktstiden är tjänsteleveransen mycket anpassningsbar. Det här är en viktig del då vi vet att både den tekniska utvecklingen och din verksamhet förändras, samt att allt från början aldrig kan avtalas om i minsta detalj. 

 

Våra avtal fungerar mer som ramverk än kontrakt - ni arbetar med oss så länge ni är nöjda

Förändra ditt leveransavtal när det passar dig

Det är lika enkelt att lämna oss som att välja oss

 

 

Partnerskap

Vi delar på ansvaret

Vår erfarenhet säger att för att en leverans ska bli framgångsrik så är det viktigt att vi delar på ansvaret att utveckla er verksamhet. Som din sourcingpartner arbetar vi i tre nivåer samtidigt i vårt samverkansforum - operativt, taktiskt och strategiskt. På så sätt minimerar vi risken och tar ansvar för frågor som vanligtvis kan hamna mellan stolarna.

Det här ökar möjligheten att tillsammans skapa och forma IT-stödet till att passa era verksamhetsbehov. 

Visste du att?

  • De flesta av våra avtal med våra sourcingkunder innehåller att vi ska leverera en eller flera lösningar som skapar verksamhetsnytta eller sänker kundens driftskostnad.

 

"Ett samverkansmöte med Advania innebär inga diskussioner kring avtal och regleringar utan fokus är hur vi ska skapa innovation och nytta till vår verksamhet."

Conny Nylund, IT-chef Norrvatten Käppala

 

 

 

Svenskt

Svensk leverans - ett löfte till marknaden

Rätt information på rätt plats, utmaningarna med att förflytta sig till nya molntjänster är inte lätt. Oavsett om det är en tjänst i ett publikt moln eller ett hybridmoln så behöver man ta hänsyn till vilken information som lyder under exempelvis svensk lag. Advania hjälper din verksamhet att placera rätt information på rätt plats. Vi garanterar att våra medarbetare inom servicedesk , drift och utveckling är baserad i Sverige och erbjuder användarsupport dygnet runt. 

 

 

Skräddarsytt

Från generisk till verksamhetsunik

De tjänster vi utformat och levererar bygger sällan på egenutvecklade programvaror utan kommer från välkända leverantörer med tjänster som bygger på marknadens bästa lösningar. Vi vill undvika inlåsningseffekter som gör att tekniska lösningar måste bytas ut helt och hållet om du någon gång skulle behöva byta leverantör. I grund och botten får du generiska IT-tjänster som bas för att sedan ha möjligheten att själv bygga på med tjänstepaket som passar dig och din verksamhet.

Många av våra tjänster levereras från Advania Marketplace, en portal som gör det möjligt att på ett enkelt sätt managera och hantera de molntjänster som din verksamhet nyttjar. Advania Marketplace mottog utmärkelsen som bästa Marketplace i Europa 2018. 

 

 

 

Kundnöjdhet

Ledande i Sverige

När Sveriges IT-kunder får säga sitt hamnar Advania Sverige i topp på att leverera kundnöjdhet och skapa operativa, taktiska och strategiska värden. 

Vi är speciellt duktiga på att leverera kundvärde inom segmenten Användarnära IT, Verksamhetsnära IT och Infrastruktur (enligt Radars leverantörskvalitetsgranskning 2019). 

 

 

 

Cloud28+

En garanti på de bästa molntjänsterna

Sedan starten 2015 har Advania suttit i nätverket Cloud28+ Advisory Board som rådgivare. Nätverket består av fler än 600 europeiska företag som tillsammans vill att kunder ska få bättre information om molnlösningar som kan hjälpa deras organisationer. 

Nätverket Cloud28+ och dess IT-plattform handlar i grund och botten om att öka samarbetet för att dela med sig av information, skapa nya partnerskap och öka affärsresultat - något som vi använder för att göra våra kunder effektivare och driva verksamheten framåt. 

Vår sourcingverksamhet bygger på den här mentaliteten att kunskap bör delas vidare och kunna ge kunder en så stor valfrihet som möjligt vad gäller alla aspekter av vårt erbjudande. Både vad gäller lösningar och i avtal.

 

 

 

Partnership beyond technology

Så hittade Ramirent rätt leverantör

"För oss var det strategiskt viktigt att hitta en leverantör som vill driva förändring och förstår våra behov. Vi sökte ett avtal som ger möjlighet och stödjer transformation och förändring under hela kontraktsperioden. Det är även viktigt att leverantören bygger och kontinuerligt återinvesterar i sina tjänster." - Gabriell Westrell, Head of Infrastructure

 

Vill du veta mer om hur vi kan jobba med er? 

 

Mikael Reinholdsson
Sales Sourcing

+468 546 701 79

?i