Techstudion

Avsnitt #1 Cybersäkerhet

I Techstudion möter Hans Werner, VD på Radar, våra experter och samtalar om aktuella ämnen. Först ut är Fredrik Möller, cybersäkerhetsexpert på Advania.
Techstudion - cybersäkerhet
Techstudion avsnitt 1

Hur möter vi dagens hotbilder
inom cybersäkerhet?

I första avsnittet av Techstudion pratar Hans Werner med vår cybersäkerhetsexpert Fredrik Möller. De går igenom hur vi kan tänka och arbeta för att möta både dagens och morgondagens IT-attacker.

Enligt Radars senaste cybersäkerhetsrapport är bara 24% av Sveriges verksamheter operativt, tekniskt och strategiskt mogna att möta dagens hotbilder. Hur ser dessa hotbilder ut? Vad betyder egentligen begrepp som IT-skuld och IT-hygien, och är det skillnad om din verksamhet finns inom offentlig eller privat sektor? Kika på inspelningen nedan, eller lyssna på podcasten på språng - Techstudion hittar du på Spotify, Apple podcast och Google podcast!

techstudion

#1 Cybersäkerhet

Techstudion - only for Swedish use

Prenumerera på techstudion i din podcastapp!

säkerhet

Så minskar du riskerna med leverantörskedjor

Samarbeten mellan olika verksamheter gör att leverantörer i dag ofta finns utspridda över hela världen. Din verksamhets leverantörskedja blir därmed längre och säkerhetsarbetet mer komplext. Vi reder ut hur du ska tänka för att säkerställa effektivitet och säkerhet genom hela processen.

säkerhet

IT-trygghet genom proaktivt säkerhetsarbete

Bilprovningen har legat i framkant med digitaliseringen av sin verksamhet och satsat på att förenkla för både kunder och medarbetare. Med ett proaktivt informationssäkerhetsarbete har ett riskmedvetet tankesätt etablerats och kunskapen ökat inom hela organisationen.

Läs våra artiklar inom IT-säkerhet

Säkerhet
2023.03.29

Hur säker är din kod?

För varje utvecklingsprojekt så är det i princip oundvikligt att använda och förlita sig på andras kod. Därmed undviker du också att behöva uppfinna hjulet för varje projekt. Men hur mycket kännedom har du om den kod som...

Säkerhet
2023.03.17

Purple Teaming för bättre cyberförsvar

Purple Teaming är en metod inom cybersäkerhet som kombinerar kompetensen hos både de röda offensiva och de blå defensiva team för att förbättra verksamhetens övergripande säkerhetsläge. Målet med denna så kallade Purple...

Kontakta oss

Prata IT-säkerhet med mig

Business Area Manager, Security

Fredrik Möller

Våra tips direkt i din inkorg

Håll dig uppdaterad
med Advania

Få insikter och inspiration om det senaste i techvärlden direkt i din inkorg. Vi kurerar innehållet så det matchar dina intressen.