web-header
Podden för alla techentusiaster

Techstudion

Med experter från Advania och Radar 

Missa inte vår podd där våra experter pratar om aktuella ämnen och bjuder på kunskap och insikter.

2023.11.29

Digital identitet - IAM

Har du koll på din digitala identitet? I tionde avsnittet av Techstudion möter Hans Werner Advanias Harmenjeet Sidhu som är Consultant Manager inom Development och delar med sig av sina insikter och spaningar kring Identity Access Management, eller IAM.
2023.10.25

Cirkulär IT

I nionde avsnittet av Techstudion möter Hans Werner Advanias Sofia Martinsson och Erik Nilsson. Båda jobbar som Business Developer Sustainability på Advania och delar med sig av sina främsta insikter från vår senaste rapport om svenska verksamheters attityder till cirkulär användning av IT-utrustning. 
2023.09.27

Kompetensbristen inom tech

I åttonde avsnittet av Techstudion möter Hans Werner Advanias Talent Acquisition Manager Rebecca Levy som delar med sig av sina tankar kring kompetensbristen inom tech och behovet av mångfald på en arbetsplats.
2023.08.30

Konsumtionsbaserad IT

Anpassad IT för din verksamhets behov! I det sjunde avsnittet av Techstudion möter Hans Werner vår Solution Architect Peter Fischer för att prata om konsumtionsbaserad IT. Vad är det och varför ska du tänka konsumtionsbaserat för din verksamhet?
2023.06.28

Skola

I det sjätte avsnittet av Techstudion möter Hans Werner Johan Lindström, som är Utbildningsanssvarig på Advania. De pratar om utmaningar och möjligheter med digitalisering i skolan och framför allt hur AI kan förbättra förutsättningar för både elever och pedagoger.

2023.05.31

Cloud

I det femte avsnittet av Techstudion möter Hans Werner Andreas Selevik, Transformation and Cloud Architect på Advania. Duon pratar om möjligheterna med molnet, och benar ut vilka risker som finns när man flyttar över delar av sin infrastruktur och hantering till molntjänster.
2023.04.26

Informationssäkerhet

Skapa en smart informationssäkerhetskultur. I fjärde avsnittet av Techstudion möter Hans Werner Advanias CISO Henric Skalberg och pratar om informationssäkerhet, hantering av data, den mänskliga faktorn och deras samverkan. Lyssna in för att få verktyg att skapa acceptans och förståelse för en smart säkerhetskultur!

2023.03.29

Integration

Integration som möjliggörare för innovation. Hans Werner från Radar möter den här gången Lina Ferner, Team Manager på Advania, för att prata om hennes specialitet: integration. Hans och Lina går till grunden med vad integration egentligen innebär: tekniken, flödena och de mjuka värdena som integration kan omfatta. Integration ligger också till grund för automatisering och effektivisering av processer som gör att du kan använda data på flera olika sätt.
2023.02.22

Identitet

Automatisera identitetshanteringen genom hela livscykeln. I detta avsnitt pratar Hans Werner med Lovisa Stenbäcken Stjernlöf, expert för identitetshantering och styrning på Advania. Lyssna på deras samtal om varför identitet är grundplattan som din verksamhets säkerhet står på och hur du skapar rätt förutsättningar för dina medarbetare att jobba tryggt och effektivt. 

2023.01.25

Cybersäkerhet

Hur möter vi dagens hotbilder inom cybersäkerhet? I första avsnittet av Techstudion pratar Hans Werner med vår cybersäkerhetsexpert Fredrik Möller. De går igenom hur vi kan tänka och arbeta för att möta både dagens och morgondagens IT-attacker.

Livepodd- Cloud

Titta på vår livepodd från Stockholm Tech show! Där pratar Hans Werner och Advanias Cloud Architect Andreas Selevik om fördelar och risker i molnet och hur du kan framtidssäkra din IT-drift