web-header
Podden för alla techentusiaster

Techstudion

Med experter från Advania och Radar 

Missa inte vår podd där våra experter pratar om aktuella ämnen och bjuder på kunskap och insikter.

Cybersäkerhet

Hur möter vi dagens hotbilder inom cybersäkerhet? I första avsnittet av Techstudion pratar Hans Werner med vår cybersäkerhetsexpert Fredrik Möller. De går igenom hur vi kan tänka och arbeta för att möta både dagens och morgondagens IT-attacker.

Identitet

Automatisera identitetshanteringen genom hela livscykeln. I detta avsnitt pratar Hans Werner med Lovisa Stenbäcken Stjernlöf, expert för identitetshantering och styrning på Advania. Lyssna på deras samtal om varför identitet är grundplattan som din verksamhets säkerhet står på och hur du skapar rätt förutsättningar för dina medarbetare att jobba tryggt och effektivt. 

Integration

Integration som möjliggörare för innovation. Hans Werner från Radar möter den här gången Lina Ferner, Team Manager på Advania, för att prata om hennes specialitet: integration. Hans och Lina går till grunden med vad integration egentligen innebär: tekniken, flödena och de mjuka värdena som integration kan omfatta. Integration ligger också till grund för automatisering och effektivisering av processer som gör att du kan använda data på flera olika sätt.