Techstudion

Avsnitt #2 Identitet

I Techstudion möter Hans Werner, VD på Radar, våra experter och samtalar om aktuella ämnen. Näst ut är identitetsexperten Lovisa Stenbäcken Stjernlöf.
Webb-samlingssida-Techstudion-Avsnitt2
Techstudion avsnitt 2

Automatisera identitetshanteringen
genom hela livscykeln

Dags för ett nytt avsnitt av Techstudion: i dag pratar Hans Werner med Lovisa Stenbäcken Stjernlöf, experten för identitetshantering och styrning. Lyssna på deras samtal om varför identitet är grundplattan som din verksamhets säkerhet står på och hur du skapar rätt förutsättningar för dina medarbetare att jobba tryggt och effektivt.

Visst låter det som en självklarhet att veta vilka som arbetar inom din verksamhet? Även dina system och processer ska vara uppbyggda på detta självklara fundament: först vill du veta vilka som jobbar, vad de har för roller och sedan ge dem rätt tillgång beroende på vad de har för behov och behörigheter.
I dag när vi inte alltid sitter på kontoret är det en större utmaning att tilldela access på rätt sätt, hantera det genom förändringar och uppdateringar och samtidigt göra det både säkert och smidigt för medarbetarna. Lovisa förklarar djungeln av single-sign-on, multifaktorautentisering och Zero Trust, och ger handfasta tips för hur du kan automatisera och livscykelhantera både identitet och styrning för din verksamhet.

techstudion

#2 Identitet

Techstudion - only for Swedish use

Prenumerera på techstudion i din podcastapp!

Digitalisering

Ökad effektivitet och säkerhet med Okta

Tibbers programsvit med digitala verktyg för smarta elinköp påverkade snabbt marknaden när den lanserades i hemlandet Sverige och företagets popularitet gjorde att de snart expanderade till Norge, Tyskland och Nederländerna – marknader som såg företaget bli en stor aktör nästan över natten. Men framgången ledde snart till utmaningar när det gällde att hantera en växande arbetskraft. Advania stödjer dem att bli både mer effektiva och säkrare med hjälp av Oktas lösning och för identitets- och åtkomsthantering.

säkerhet

Vad är MFA-Fatigue och hur skyddar du dig?

Olika typer av intrång, attacker, ransomeware har synts i medier konstant på sistone. Om du känner att det har blivit mer av den typen av brott har du rätt[1]. Det blir även fler och fler olika sätt som angripare hotar både våra verksamheter och hela samhället. Från början var det oftast Phishing men nu behöver vi också hålla koll på Spear phishing, Whaling och Clone phishing, för att bara nämna en kategori av attack.

Läs våra artiklar inom identitetshantering

medium-Kontor Malmö 9 (2)

Trygghet genom automatiserad identitetshantering

Tyréns är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad som värdesätter automation och tydliga processer för att effektivisera och förenkla för sina medarbetare. Med hjälp av Advania har de automatiserat sina interna processer och rutiner för att skapa en trygg intern identitetshantering.

Okta login

Smooth first day access for employees with Okta

You show up excited for your first day at work at a new company. You are greeted by your manager, and you get to say hello to all your new colleagues. Everything seems to be going well and you finally get your computer that has been prepared by IT and you are eager to start your new journey. You open the lid and start your computer and you are immediately prompted for your password. So, what is your password?

kvinna-dator-1920x1080

Använder ni rätt verktyg för att nå era kunder?

Okta är ett företag som jobbar med hantering av identitet och åtkomst, de har över 7 000 förintegrerade applikationer och 14 000 kunder världen över och sitter därmed på en enorm mängd rådata. I dagarna kom Oktas årliga rapport "Businesses at work" som bjuder på unika insikter kring vilka applikationer företag använder sig av idag. I detta blogginlägg går vi igenom rapporten och plockar ut de mest intressanta analyserna.

En guldgruva av insikter

Våra experter delar med sig av kunskap inom en rad olika intressanta ämnen.

Kontakta oss

Prata Identitet med oss

Business Area Manager, Transformation & Automation
Business Area Manager, Transformation & Automation

Krister Olsson

Sales Developer
Sales Developer

Johanna Atterström

Våra tips direkt i din inkorg

Håll dig uppdaterad
med Advania

Få insikter och inspiration om det senaste i techvärlden direkt i din inkorg. Vi kurerar innehållet så det matchar dina intressen.