Arbetsplats

Vi hjälper dig att skapa den nya tidens arbetsplats.

När världen åter öppnar är det med nya insikter och nya förväntningar.  Vi kommer inte gå tillbaka, vi kommer kliva in i något nytt. Från en tid som visat hur enkelt och svårt det är att jobba långt ifrån varandra. Där tekniken möjliggjort och orsakat frustration. Till en värld där vi alltid måste vara redo för vad som än kommer. 

 

Ikon med en lila laptop

Förläng livstiden på hårdvara

Vi ger dig experthjälp och rådgivning för allt från finansiering, installation, leverans, lagerhållning och återtag till säker destruering av utrustning som har nått sin livscykels slut.

Cirkulär IT för hela livscykeln
Ikon för finansiell tillväxt

Finansiera IT

Din organisations framgång ligger inte i själva tekniken ni äger, utan hos de människor som använder den. Genom leasing av IT-utrustning kan ni spara tid och kostnader på omfattande administration som inte längre är nödvändig. 

Gör ett enkelt val
Ikon för hållbar hantering

Livscykelhantera

Vår livscykelhantering är ett utmärkt exempel på hur IT-avdelningen kan vara en del av den cirkulära ekonomin. Att välja ett mer hållbart sätt att hantera er IT-utrustning sparar både ni och miljön på.

En hållbar hantering av företagets IT
Ikon direkt från verktygslådan

Serva och supportera

En problemfri IT-miljö med produkter som fungerar bra leder till en lång användningstid och en minskad påverkan på miljön. Vi erbjuder support genom Advanias Service Desk samt service och reparationer i vår egen serviceverkstad.

Få en friktionsfri vardag
Så hjälper vi dig

Tillsammans formar vi den nya tidens arbetsplats.

Vi på Advania gör det genom att designa för flexibilitet och trygghet, där frihet och säkerhet går hand i hand.

Vi gör det genom hållbara lösningar, som gör det enklare för er att nå både affärs- och hållbarhetsmål. Genom att hela tiden utvecklas, skapar vi nya möjligheter och genom att vara lyhörda och flexibla, bestämmer vi takten tillsammans med dig.

Rapport om arbetsplatsen

Hur kan IT-beslutsfattare skapa de bästa förutsättningarna för den nya tidens arbetsplats?

collector-bank-1920x1080
Kundcase | Collector Bank

En stabil lösning som skapar engagemang

När det var dags för Collector Bank att se sig om efter en cloudbaserad lösning för schemaläggning och telefoni satsade de på ett noggrant förarbete. Själva systembytet gick snabbt, och tack vare samarbetet med Advania och att personalen aktivt involverats under hela processen blev det en smidig uppgradering. I dag använder Collector Bank Genesys Cloud för prognoser, schemaläggning och rapportering, och det märks en stor skillnad i arbetsmiljön och medarbetarnas engagemang.

Checklista

Vi listar 7 steg för de absolut viktigaste sakerna som du som företag måste ha på plats för att kunna erbjuda dina anställda en säker, hybrid arbetsplats.

Läs våra bloggar inom arbetsplats

Hybrid arbetsplats Blogg | Advania på Ninja Summit i Schweiz | Advania
2023.10.05

Advania på Ninja Summit i Schweiz

Den 27 till 29 september var jag tillsammans med ytterligare sex kollegor på plats i Baden, Schweiz för att delta i Workplace Ninja Summit. WP Ninja Summit är en konferens med fokus på de kanske lite mer infrastruktur-tunga...

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa er?

Business Area Manager Workplace West & South
Business Area Manager Workplace West & South

Carina Liljeström

Business Area Manager, Workplace
Business Area Manager, Workplace

Fredrik Alktun