Advania-event

Vi vill träffa dig!
Delta på något av våra evenemang.

Vi vill träffa dig! Antingen fysiskt eller digitalt.
Anmäl dig till något av våra event

Kunskap
2023.12.06

Gör er redo för Microsoft 365 Copilot

På detta engagerande event utforskar vi de olika delar som är nödvändiga för att lyckas med ett framgångsrikt införande av Copilot i organisationen. Vi ger information om Copilot från både ett tekniskt och praktisk perspektiv., men också demos på olika använningsområden och exempel på hur ni kan använda Copilot i er organisation.
Kunskap
2023.11.28

Missa inte RTS vTour

RTS, en del av Advania, bjuder tillsammans med Dell, Cohesity och VMware in till eventet RTS vTour. Under eventet läggs fokus på VMware-nyheter och det senaste inom Datacenter. Du har möjlighet att välja mellan tre olika datum i tre städer där RTS ger dig en unik möjlighet att fördjupa din förståelse för den senaste tekniken samt ta del av branschnyheter och innovationer inom virtualisering och molnhantering.

Kunskap
2023.11.23

Webinar - Modern Apps - mer än bara containrar och Kubernetes!

Containrar och Kubernetes är teknologier och plattformar för att köra moderna, containeriserade applikationer. De är dock bara en möjliggörare för detta! För att kunna omfamna detta nya sätt att utveckla och köra applikationer kräver ett nytt tänk och organisationsförändringar. Både vad gäller tekniker och säkerhet, men framför allt när det kommer till människor och processer.
Kunskap
2023.11.22

Så mycket mer

Advania Skolpartner bjuder in till vårt sjätte Microsoft-event “Så mycket mer” den 22 november 2023.  Vi kommer tillsammans med pedagoger från hela Sverige inspirera till hur man kan använda Microsofts verktyg till så mycket mer i undervisningen. Under förmiddagen kommer 6 olika föreläsare föreläsa och inspirera under 20 minuter var kring sina kreativa sätt att använda Microsofts appar i undervisningen.
Se våra webbinarier

Vi spelar in våra digitala event.
Se dessa i efterhand när du har tid!