Advania-event

Vi vill träffa dig!
Delta på något av våra evenemang.

Vi vill träffa dig! Antingen fysiskt eller digitalt.
Anmäl dig till något av våra event

Kundupplevelse
2023.11.21

Cloud Runner 2024

Varmt välkommen till en intensiv dag med högt tempo, där våra experter från Advania Knowledge Factory förklarar det senaste inom sina områden M365, Azure och säkerhet.
Kundupplevelse
2023.11.14

På flera sätt med Chromebook!

Advania Skolpartner anordnar tillsammans med Google en fysisk träff på Googles kontor i Köpenhamn och Stockholm för att påvisa styrkan i att använda Chromebook som en lärardator samt hur man kan arbeta med digitala metoder.

Kunskap
2023.10.26

Dell Tech Forum 2023

Upplev den senaste banbrytande tekniken på Dell Tech Forum 2023! Häng med på Quality Hotel Friends i Solna och utforska morgondagens teknik tillsammans med oss!
Kunskap
2023.10.25

Hela förskolan skapar

Tillsammans med Apple bjuder Advania Skolpartner in till ett kostnadsfritt online event den 25 oktober 2023. Vi kommer tillsammans med pedagoger från hela Sverige inspirera till hur man kan använda Apples verktyg på ett innovativt och kreativt sätt genom att skapa i förskolan.
Kunskap
2023.09.28

Skolpartner på Bokmässan 2023

Vi på Skolpartner vill utveckla Sveriges viktigaste rum tillsammans med er! Det vill vi göra som en kunskapspartner där vi ger er möjligheten att utveckla er verksamhet utifrån de anpassningar som behövs för att ligga i framkant gällande pedagogik kopplat till digitalisering.
Kunskap

Advania Sessions Workplace, flera tillfällen

Advania bjuder in till en förmiddag full med inspiration där vi bland annat fokuserar på cirkulär ekonomi inom digital arbetsplats. Ni får lyssna och ta del av Radars rapport kring slutkunders attityd till en cirkulär produktcykel ur ett hållbarhetsperspektiv. Ni får också möjlighet att träffa de ledande hårdvarutillverkarna inom arbetsplats.
Se våra webbinarier

Vi spelar in våra digitala event.
Se dessa i efterhand när du har tid!