Advania-event
DIGITALA MÖTEN

Vi vill träffa dig!
Delta på något av våra evenemang.

Vi vill träffa dig! Antingen fysiskt eller digitalt.
Anmäl dig till något av våra digitala event

Webinar

House of Advania

Se inspelningarna från vårt event HOUSE of Advania här med temat: Hela vägen fram- från innovation till värde.
Kunskap
2022.09.28

Advania Sessions- Education

Välkommen att anmäla dig till detta kostnadsfria event där vi kommer att lyfta hur man kan jobba med inkludering och digitala arbetsmetoder i NO/teknik med en Chromebook.  
Kunskap
2022.10.06

Lär dig mer om ChromeOS och Okta

Välkommen att träffa oss på Googles kontor den 6 oktober för att lära dig mer om ChromeOS och Okta. Under en eftermiddag kommer vi bjuda på massor av kunskap om hur du kan skapa den nya tidens arbetsplats med hjälp av smarta IT-verktyg.
Webinar
2022.10.19

Hela Förskolan skapar

Tillsammans med Apple bjuder Advania Skolpartner in till ett kostnadsfritt online event den 19 oktober 2022. Vi kommer tillsammans med pedagoger från hela Sverige inspirera till hur man kan använda Apples verktyg på ett innovativt och kreativt sätt genom att skapa. 
Webinar
2022.10.20

Upplev genom iPad

Tillsammans med Apple bjuder Advania Skolpartner in till ett kostnadsfritt online event den 20 oktober 2022.
Vi kommer tillsammans med pedagoger från hela Sverige inspirera till hur man kan använda iPaden för att skapa visuella upplevelser för eleverna. Det kommer att handla om upplevelser som är möjliga med ny teknik, som rör visualisering, beräkning och simulering.
Kundresa
2022.11.07

VMware Explore

Advania har nöjet att bjuda in dig till VMware Explore (tidigare VMworld) 2022 i Barcelona som går av stapeln 7-10 November. Vi erbjuder dig en paketerad resa tillsammans med andra kunder samt representanter från Advania.
Se våra webbinarier

Vi spelar in våra digitala event.
Se dessa i efterhand när du har tid!