Samarbetspartners

Advania har valt att uteslutande samarbeta med marknadens främsta mjukvaruleverantörer och branschledare som driver den tekniska utvecklingen framåt. Framför allt väljer vi de leverantörer som är lyhörda och som vet vad våra kunder behöver för att vara konkurrenskraftiga även imorgon.

två glada kollegor samarbetar framför en dator

Med en väletablerad relation till Apple är vi en av deras största samarbetspartners i Sverige.

Idag är Advania certifierad som Apple Authorized Education Reseller samt inom specialistområden som Apple Professional Development.

Läs mer om partnerskapet 

Advania har samarbetat med Cisco sedan många år tillbaka. Vi är Cisco Gold Provider Partner och jobbar främst inom Enterprise Networking and Security, vilket inkluderar nätverkshårdvara, telekomutrustning och andra högteknologiska tjänster och produkter.

Advania är certifierat som Dell Technologies Titanium Partner. Tillsammans utformar vi lösningar för att skapa en optimalt fungerande IT-infrastruktur för din verksamhets digitala framtid.

Advania och Fortinet har ett starkt partnerskap, där Advania innehar högsta partnernivå, Expert.

Tillsammans med Fortinet levererar vi både managerade tjänster till våra kunder men även Enterprise-nätverk som drivs i kundens egen regi. Fortinets produktflora hjälper oss att bära ut säkerhet på ett effektivt sätt till våra kunder för att stärka upp och skydda deras verksamhet.

Advania är sedan många år certifierad Gold Partner till Genesys, en världsledande tillverkare av plattformar för Contact Center och Customer Experience.

Med Genesys plattformar och Advanias kompetens och affärsstöd skapar vi rätt lösning för din verksamhet, oavsett storlek och komplexitet.

Advania är certifierade inom Chrome Enterprise, Google Workspace och Google for Education.

Google Workspace for Education är den ledande plattformen för utbildningsproduktivitet och vi är ledande på marknaden för att stödja plattformen, samt leverera Chromebooks som har tagit utbildningssektorn med storm under de senaste åren.

Advania har samarbetat med Hewlett Packard Enterprise (HPE) i över 20 år och är certifierat som HPE Platinum Partner. Certifieringen avser företagsutrustning inklusive servrar, lagrings- och nätverkslösningar.

Advanias tekniska expertis har fått statusen HPE Gold Specialist, med den huvudsakliga uppgiften att hjälpa dig att identifiera och lösa komplexa utmaningar inom din verksamhet.

Advania är certifierad Platinum Partner för Hitachi Sverige. Som implementeringspartner inom infrastruktur och innehåll har vi tillgång till resurser för partnersättning, utbildning och certifiering för att skapa en optimal IT miljö för din verksamhet.

Advania har en stabil och väletablerat relation till HP Inc och är både HP Amplify Power Services Partner och HP Amplify Impact Catalyst 5-Star Partner.

HP:s innovativa och breda produktsortiment i kombination med Advanias kompetens ger dig både produkter och tjänster som vi tillsammans anpassar utifrån din verksamhet.

Advania är en av Lenovos största partners i Sverige och certifierad Platinum Partner. Samarbetet har fokus på klient och baseras på gemensamma kunder inom såväl offentlig sektor, skola, samt privatmarknaden.

Advania är en ledande licenslösningspartner för Microsoft i Norden med kompetens på guldnivå i de flesta av Microsofts partnernätverksprogram. Vi har även flera Microsoft MVP:er (Most Valuable Professional) bland våra medarbetare. Det ger dig stora fördelar när det gäller planering, implementering och service av Microsoft-produkter tillsammans med oss.

Advania har tagit emot flera av Microsofts utmärkelser inom bästa leverans och licenslösningar, och är också ledande när det gäller distribution och support av Azure och Office 365 Cloud-plattformar och arbetsplatslösningar i Microsoft miljö.

Advania är strategisk partner till ServiceNow på den svenska Enterprise Service Management-marknaden. Genom att digitalisera arbetsprocesser i ServiceNow-plattformen kan du både förenkla och effektivisera för din verksamhet.

Advania är en ledande ServiceNow-partner i Sverige och en helhetsleverantör som kan hjälpa dig med allt ifrån rådgivning till implementation och drift.

Advania är en certifierad Gold Partner för Veritas Technologies, experterna på byggnadsindustriledande lösningar som täcker alla plattformar med säkerhetskopiering och återställning, kontinuitet, mjukvarudefinierat lagringsutrymme och informationsstyrning.

Vår rådgivning har högsta status inom Enterprise Backup and Recovery Expert System, en värdefull kompetens när det gäller säkerhetskopiering och att säkra information.

Advania är certifierat  VMware Cloud Service Provider (VCSP) Pinnacle Tier Partner i Broadcoms Advantage Partner Program för den nordiska marknaden. VMware är också en viktig leverantör för vår inköpsplattform. Det gör att vi kan erbjuda dig en mjukvaruplattform som gör det möjligt att virtualisera allt från datacentret till molnet och mobila enheter. Det ger din verksamhet en större flexibilitet och möjliggör tjänsteleveranser dygnet runt.

Läs mer