Managerade tjänster

Låt oss ta hand om hela eller delar av din verksamhets IT-miljö. Vi är nämligen väldigt bra på att göra våra kunders digitala verksamhet problemfri, säker och användarvänlig. Vi har ett stort utbud av anpassade tjänster som vi skräddarsyr enligt dina behov. Vår styrka ligger i att skapa relationer, våra tillgängliga kundteam och ett långsiktigt partnerskap. Och enligt våra kunder är det tryggt, hållbart och värdeskapande att outsourca IT-driften till oss.

Behovsanpassa IT

Modern infrastruktur som stöder din verksamhets arbetssätt och mål: hitta den rätta mixen av publika och privata molntjänster för att bygga en högpresterande infrastruktur som uppfyller dina affärsbehov i enlighet med gällande regelverk. Lösningen finns i molnet!

Redo för nya höjder?

Välj hållbara tjänster

Ge dina anställda möjligheten att samarbeta i en säker och produktiv arbetsmiljö med extern IT-drift. Mer än någonsin är det i dag avgörande att upplevelsen av en digital arbetsdag är en exceptionellt bra upplevelse oavsett om du jobbar på kontoret, hemma eller någon annanstans.

Hur kan vi hjälpa dig?

Dokumenthantera säkert

Med hjälp av vår mångåriga erfarenhet tillsammans med marknadsledande verktyg och lösningar för dokument och e-mailhantering har vi hjälpt våra kunder att skräddarsy lösningar för att nå sina högt uppsatta affärsmål och förbli konkurrenskraftiga.

Så hjälper vi dig
Pressmedelande

Advania mest värdeskapande IT-bolaget inom outsourcing

När Radar frågar IT-beslutsfattare i Sverige är det tillit och förtroende som har störst betydelse när vi ska välja en samarbetspartner.

I rapporten om Tillit och varumärkeskännedom  visar Radar att Advania är ledande på att skapa värde inom kategorin Outsourcing av IT-tjänster.

Upphandlingsmall

Många tjänsteföretag outsourcar delar av eller hela sin IT till externa parter. Vi har tagit fram en mall som underlättar arbetet med en lyckad upphandling! 

“Vi måste förstå våra kunder på djupet och paketera lösningar som verkligen hjälper dem att bli mer effektiva, lönsamma och uppfylla sina verksamhetsbehov. Det enda sättet att uppnå detta är genom en långsiktig relation som är givande för båda parter.”

Läs våra kundcase inom managerade tjänster

Säkerhet Kundcase | Samarbetet gör skillnaden för Willhem | Advania
2023.05.30

Samarbetet gör skillnaden för Willhem

Advania hjälper fastighetsbolaget Willhem med att skapa en flexibel digital arbetsplats åt sina 300 medarbetare på 13 orter i Sverige. Det omfattar både hårdvara så som datorer och infrastrukturen som nätverk och server....

rebecca-frilagd
Rekrytering

Följ med på vår tillväxtresa

Vi arbetar ständigt med att samla och utveckla de absolut bästa i branschen. Just nu söker vi efter flera talanger inom managerade tjänster. Kontakta mig, så berättar jag mer om vilka möjligheter som finns!

Låt oss hjälpa dig!

Sales Manager, MSP
Sales Manager, MSP

Fredrik Örnhall

Business Area Manager Managed Services Provider
Business Area Manager Managed Services Provider

Johan Tilly