Resa-tva-personer
Våra utbildningsresor

Följ med på någon av våra kompetenshöjande resor!

Vi älskar att förkovra oss i kunskap! Spana in någon av våra resor där vi djupdyker inom tekniken.

Kundresa Feautered image

VMware Explore

VMware Explore är VMwares årliga flaggskeppsevenemang för allt inom multi-cloud. Följ med oss till Barcelona i november för att bygga nya relationer, inspireras, få praktisk utbildning och tillgång till tankeledarskap på området.
Kundresa Feautered image

Cisco Live

Är du teknikhungrig, intresserad av att nörda ned sig, då ska du verkligen ta tillfället i akt att åka med Advania till Cisco Live. Placeringen i Amsterdam har många fördelar: det känns inte alls långt hemifrån, och det är en väldigt bekväm stad att röra sig runt i tack vare dess storlek, du har nära till allt och bra kommunikationer.
Kundresa Feautered image

HPE Customer Innovation Center

Är du redo för en djupdykning i HPE:s teknik, lösningar och tjänster? Då ska du hänga med oss på resan till HPE Customer Innovation Center i Schweiz! Vi fyller dagarna med intressanta demos och inspirerande workshops. Passa på att nätverka, ta del av ny kunskap för din verksamhet och självklart också uppleva det underbara schweiziska köket.
Kundresa Feautered image

Besök Dell Technologies kontor i Stockholm

Ta del av Dells helhetslösningar genom det personliga mötet, utformat för att lösa dina affärsutmaningar och optimera innovation inom din organisation. Tillsammans med Dell Technologies-experter i Solna får du ta del av det allra senaste kring deras erbjudande. 
         CITAT FRÅN TIDIGARE RESEDELTAGARE
“Fått flera ytterligare kontakter på Advania som stärker mitt intryck av er som en kompetent partner framöver.”
“Otroligt bra utförd och arrangerad resa med trevligt umgänge och dessutom bra uppstyrt med kommunikationen.”