pexels-freestockpro-1008155
Häng med och inspireras

Res tillsammans med oss till VMware Explore

Barcelona | Las Vegas

Åk tillsammans med oss till årliga eventet VMware Explore

Följ med på våra unika paketerade kundresor till VMware Explore. Tillsammans lär vi oss det senaste inom virtualisering, datacenter och cloud ur ett strategiskt eller tekniskt perspektiv. Nu första gången med VMware Broadcom där du får strategier och den framtida utvecklingen med de stora satsningar på VMware plattformen direkt på plats.

Vi erbjuder två olika paketresor:

 

Kompetensutveckling gynnar hela verksamheten

VMware Explore är VMwares årliga flaggskeppsevenemang för allt inom multi-cloud och virtualisering. På plats får du som deltagare lära dig det senaste med möjlighet till utbildning och tillgång till experter och nätverka med kollegor inom dina kompetensområden.

Att delta på plats ger en ovärderlig möjlighet att fördjupa dig i aktuella ämnen direkt från VMware Broadcom, vilket gynnar din personliga utveckling och ger dig verktygen och insyn i strategierna för att bidra till verksamheten med ny kompetens och inspiration.

Denna vecka passar dig som vill ha teknisk och strategisk information inom det senaste inom molnarkitektur, infrastruktur, virtualisering, säkerhet, AI samt plattformar för moderna applikationer/kubernetes.

Välkommen till årets virtualiseringsevent!

 


I samarbete med 
VMware_by_Broadcom_Black

 

HPE 250x150-png

 

 
Är du intresserad?

Kontakta mig för mer information och anmälan

Solutions Sales
Solutions Sales

Arne Olsson