stockholm
DellTech_Logo_Prm_Blk_rgb

Besök Dell Technologies kontor i Stockholm

 

Besök Dell Technologies kontor i Stockholm
– där smidighet och skräddarsytt är ledorden

På Dell Technologies svenska kontor beläget i vackra Frösunda i Solna erbjuder vi möjligheten till hel- eller halvdagsprogram med lösningspresentationer på svenska eller engelska, av experter från Dell som skräddarsyr en agenda för att anpassa efter just ditt behov kring dataanalys, cybersäkerhet, Multi Cloud, Edge, Work Force Transformation och AI.

Till Solna tar du dig enkelt från hela landet och det är en utmärkt plats för att umgås och nätverka i en avslappnad miljö. I närområdet finns flertalet hotell, bland annat välkända The Winery, med Stockholms puls och utbud alldeles runt hörnet.

Vi skräddarsyr ett program med demonstrationer, kundcase och workshoppar för att möta din verksamhets behov inom:

  • Dataanalys
  • Cybersäkerhet
  • Multi Cloud
  • Edge
  • Work Force Transformation
  • AI

Därför ska du besöka Dell Technologies i Stockholm

Lär känna Dells helhetslösningar direkt på plats, utformat för att lösa dina affärsutmaningar och optimera innovation inom din verksamhet. Tillsammans med Dell Technologies-experter i Solna får du ta del av det allra senaste kring deras erbjudande. Kontoret är dessutom ett litet sportpalats i sig där vi kan erbjuda bland annat padelspel, kajak och SUP för att optimera tiden och hålla hjärnan på topp hela dagen.

Vi syr ihop paketresan för dig

Kontakta oss så skapar vi tillsammans din agenda och upplevelse. Du får ett förslag för datum att träffas och så bygger vi vidare på er nästa investering tillsammans med Advania och Dell Technologies.

Är du intresserad?

Kontakta mig för mer information och anmälan

Business Area Manager, Datacenter
Business Area Manager, Datacenter

Fredrik Lindman