Techstudion

Avsnitt #7 Konsumtionsbaserad IT

I Techstudion möter Radars Hans Werner våra experter och samtalar om aktuella ämnen. Sjunde avsnittet gästas av Peter Fischer, Solution Architect på Advania.
Techstudion avsnitt 7 med Peter Fischer
Techstudion avsnitt 7

Anpassad IT för din verksamhets behov

I det sjunde avsnittet av Techstudion möter Hans Werner vår Solution Architect Peter Fischer för att prata om konsumtionsbaserad IT. Vad är det och varför ska du tänka konsumtionsbaserat för din verksamhet?

Det som passar din verksamhet i dag kanske inte är rätt om fem år. Eller kanske inte ens om fem månader. I dag vill vi inte låsa oss till långa avtal som blir ineffektiva och känns som en oskön kostym som blivit för trång eller lös men som inte går att ändra. Där kommer konsumtionsbaserad IT in, med skräddarsydda tillvägagångssätt som gör att du betalar för det du behöver, varken mer eller mindre. Så blir det enkelt att växa, skala och förändra i den takt som är rätt för din verksamhet.

Nyfiken? Då är det bara att klicka in dig på Techstudions nyaste avsnitt med Peter Fischer och Hans Werner!

Detta avsnitt producerades i samarbete med:
Hewlett Packard Enterprise

Techstudion - only for Swedish use

Prenumerera på techstudion i din podcastapp!

techstudion

Titta på avsnitt #7 om konsumtionsbaserad IT

BYGGSTENAR FÖR DIN VERKSAMHET

Hybrid och hållbart för framtiden

När du vill få ut det bästa av två världar och kombinera on-prem med molnlösningar är konsumtionsbaserad IT rätt för dig. Du bestämmer upplägget och omfattningen och kan förändra kapaciteten efter din verksamhets användande och behov.

PETER BERÄTTAR MER

Varför köpa IT som tjänst?

"En tydlig trend vi ser på marknaden är att data genererar nya affärsvärden. Med den nya affärsmodellen vill vi underlätta för våra kunder att bli mer hållbara."

Läs våra artiklar inom hållbarhet

Hållbarhet
2024.04.02

Att vara trainee på Advania

Karriärföretagens studentnätverk har röstat fram Advance som ett av de 15 mest attraktiva IT-traineeprogram i Sverige. Här berättar Fanny Ahlén om sin tid som trainee på Advania.

En guldgruva av insikter

Våra experter delar med sig av kunskap inom en rad olika intressanta ämnen.

Kontakta mig

Prata om konsumtionsbaserad IT med mig

Solution Architect
Solution Architect

Peter Fischer

Våra tips direkt i din inkorg

Håll dig uppdaterad
med Advania

Få insikter och inspiration om det senaste i techvärlden direkt i din inkorg. Vi kurerar innehållet så det matchar dina intressen.