Techstudion

Avsnitt #13 -Digital beredskap och strategier för en säker framtid

I vårt senaste avsnitt av Techstudion med Advania och Radar diskuterar vi den ökande hotbilden inom cybersäkerhet och varför ett proaktivt säkerhetsarbete är viktigare än någonsin. Vi har nöjet att välkomna Fredrik Börjesson från Nationellt cybersäkerhetscenter och Magdalena Larsson, informationssäkerhetskonsult hos Advania.

 

 

Techstudion-2024-13-webb-header-test2
Techstudion avsnitt 13

Har din verksamhet beredskap inför en cyberattack?

Vårt trettonde avsnitt handlar om de växande cyberhoten och hur svenska verksamheter kan förbättra sin mognad och beredskap inför dessa utmaningar. Vi diskuterar vikten av att identifiera verksamhetens sårbarheter och etablera en säkerhetskultur. Fredrik och Magdalena delar med sig av värdefulla tips och strategier för att skydda mot och hantera cyberincidenter.

Förutom att ge rekommendationer belyser Fredrik också hur Nationellt cybersäkerhetscenter samarbetar över myndighetsgränserna för att stärka Sveriges cybersäkerhet i en tid präglad av geopolitiska spänningar och cyberhot från både kriminella och statsstödda aktörer. Magdalena i sin tur ger en inblick i hennes roll som förändringskonsult där hon hjälper verksamheter att etablera långsiktiga och robusta säkerhetsstrategier, inte minst inför kommande EU-direktiv som NIS2. Lyssna på detta avsnitt för att förstå hur du kan förbereda din verksamhet för och skydda den mot cyberhot.

Techstudion - only for Swedish use

Prenumerera på techstudion i din podcastapp!

NIS2-lets go
NIS2: Let's go

En djupdykning i NIS2

För verksamheter som vill förbereda sig för NIS2 finns ingen universallösning. Vi rekommenderar att du ser till dina unika behov och identifierar dina säkerhetsgap.

Människor i grupp
Rapport

Vilka utmaningar står IT-beslutsfattare inför?

Att upprätthålla cybersäkerhet har blivit en nästan oöverkomlig uppgift, även för de allra största företagen och organisationerna. Nu kan du få våra insikter om cybersäkerhet, kostnad och komplexitet förpackad i en snygg rapport.

Läs fler artiklar om säkerhet

Säkerhet
2024.05.29

Stabila samarbeten mot oväntade hot

På flaggskeppeventet Fortinet Security Day uppstod viktiga samtal om cybersäkerhet och NIS2! Du som besökte eventet fick även se oss på scen i ett kundcase tillsammans med Sitevision där vi berättade mer om våra dagliga...

Säkerhet
2024.03.04

Öka medvetenheten om cyberhot

Känns det som att din verksamhet har en trygg krisberedskap för IT-incidenter? En bra början är att skapa rutiner som hjälper till att stärka medarbetarnas medvetenhet och som gör att det finns en trygg plan att luta sig mot...

En guldgruva av insikter

Våra experter delar med sig av kunskap inom en rad olika intressanta ämnen.

Kontakta mig

Kontakta mig om du vill ha hjälp med att hitta en tekniklösning som passar din verksamhet

Business Area Manager Security
Business Area Manager Security

Mårten Möller

Våra tips direkt i din inkorg

Håll dig uppdaterad
med Advania

Få insikter och inspiration om det senaste i techvärlden direkt i din inkorg. Vi kurerar innehållet så det matchar dina intressen.